Makro Hatalari....

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05.07.2020
:yardim: Arkadaşlar excel.web.tr. den alıntı yaparak kendi kurumuma cevap verecek şekilde düzenlediğim Resmi yazışma programında işlem yapıp kayıt edip kapattıktan sonra tekrar açmak istediğimde Hata raporu veriyor... Çok uğraşlarıma rağmen çözemedim yardımlarınıza ihtiyacım var saygılar... Kullanıcı Adı: aaa Şifre: 111

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
bu tür dosyaları eklediğinizde; dosya kapandığında excel'den çıkılıyor diye uyarınız!!!
saatlerce üzerinde çalışılan bir dosyanın yok olma tehlikesini gözardı etmeyiniz!!!

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
05.07.2020
Uyarınız için teşekkür ederim. Dosyadaki makroları nasıl düzenlemem gerekli, konu hakkunda yardımlarınızı bekliyorum...İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
05.07.2020
ArkadaŞlar Dosyayi Kapatip Tekrar AÇtiĞimda Excell Hata Raporu Verİyor.... Dosyayi Nasil İŞler Hale Getİrebİlİrİz......

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
05.07.2020
Dosya hata raporu verdiğinde Ctrl + Alt + Deleteden Excell Exe işlemini sonladır yapıyorum ve açılan Excell sayfasından Makroları devre dışı bırakıp. Resmi yazışma dosyasını tekrar açıyorum. Burada Makroları etkinleştirip Visual Basicten AnaFormu seçiyorum kaydedip kapatıp tekrar açtığımda dosya birdahaki işleme kadar normal çalışıyor. Her defasında kaydedip çıktığımda Makro güvenlik hatası neden veriyor. Sayfa 1 ve diğer sayfalardaki bazı bilgi ve yazılar personele özel olduğu için silinmiştir. Kayıt sıralama hatası ondandır.Sıralamayı Dikkate almayınız. Açılış hatası önemli... Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...Saygılar...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - Türkçe
05.07.2020
formla ilgili öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme: