Makro içerebilen dosya taşıma

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 - Türkçe (64 bit)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2026
Arkadaşlar. Ben herhangi bir bilgisayarda, makro içerebilen bir dosya hazırladım. Hazırlarken, bu belge içine kaydet demiştim. Şimdi ben bu dosyayı başka bir bilgisayara taşısam (aslında taşımak değil, format ihtiyacı olursa) aynı şekilde çalışır mı.
Şimdiden teşekkür ederim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Çalışması gerekir.

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
31-01-2026
Çalışması gerekir.
Hocam, Çok basit bir dosya hazırladım. Takvim içeren bir dosya, "değişiklikleri kaydetmek istiyor musunuz" sormadan kapat makrosu. Dediğiniz gibi çalıştı ama. Daha karmaşık dosyalar da çalışır herhalde. Neticede başka bir yeri ilgilendiren dosyalar değiller.

ÖmerBey

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba,
Bu sorunuzun cevabı hazırladığınız dosya yapısı, içinde kullanılan nesneler, kullandığınız office sürümü ya da bit değeri vs. ile ilgili olarak değişkenlik gösterir.
Örneğin; takvim içeren dosyanızı Takvim Denetimi kullanarak yaptıysanız bu nesnenin yüklü olmadığı bilgisayarlarda Takvim Denetimine bağlı olarak dosyanız hata verecektir...

muratgunay48

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
31-01-2026
Merhaba,
Bu sorunuzun cevabı hazırladığınız dosya yapısı, içinde kullanılan nesneler, kullandığınız office sürümü ya da bit değeri vs. ile ilgili olarak değişkenlik gösterir.
Örneğin; takvim içeren dosyanızı Takvim Denetimi kullanarak yaptıysanız bu nesnenin yüklü olmadığı bilgisayarlarda Takvim Denetimine bağlı olarak dosyanız hata verecektir...
Çok teşekkür ederim hocam. Değişkenleri kontrol edeceğim. Geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Tatilden döndüm. 😊