makro ile düşey ara formülü

Excel Vers. ve Dili
97/98/200/XP
merhaba arkadaşlar ekteki dosyayı incelermisiniz.makro ayın 2 sine kadar düzgün çalışıyor,ayın 2 sinden sonra hesaplamıyor.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sizin kaynak verilerinizdeki tarihler tarih değil bir kere metin.Oysa sorgulanan sayfa3 teki C1 hücresi.Yani tarihle metin sorgulanıyor.Bunu excel değil feriştağı gelse bulamaz.Belki yapılır ama uğraşmak gerekir.Bu yüzdenede kodlarada binbir takla atlatmak lazım gelir.Bu kodu muhtemelen ben yazdım.Ama ben nereden bileyim sizin kaynak verilerin olduğu sayfaya tarih yerine metin gireceğinizi.
Şimdi A sütunundaki metin biçiminde girdiğiniz verileri tarih şekline çevirdim.Verileri alıyor.4.9.2009 yaptım listeliyor.
Dosya ekte.Ayrıca önceki dosyaya bakın tarih sütunundaki verileriniz sola yanaşık.Metinler sola yanaşık olur.default olarak.Tarihler ve sayılar sağa yanaşık olur.A sütuna tarihleri metin olarak değilde tarih şeklinde girerseniz kodlar sorunsuz çalışıyor dökm alabilecekdsiniz.
Dosya ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
97/98/200/XP
hocam şöyle bir sorun oluştu,ben tarihi userformdan giriyorum.aktarınca giderdeki tarihin altına atıyor fakat sağa yanaşık atıyor tarihi.her zaman girip giderden tarihi sola yaslamammı gerekecek yoksa bir formül yapılabilirmi.

Excel Vers. ve Dili
97/98/200/XP
sola yanasşık atıyor ,herzaman bunu manuel sağa yaslamammı gerekecek yoksa bir kodu varmı bunun

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
sola yanasşık atıyor ,herzaman bunu manuel sağa yaslamammı gerekecek yoksa bir kodu varmı bunun
Kendi dosyanıza göre ayarlayınız.:cool:
Kod:
Range("A1").value=cdate(textbox1.text)
range("A1").numberformat="dd.mm.yyyy"