- Excel Vers. ve Dili
- 2013 Eng
matris(aşağı linkledim dosyayı) adlı dosyamda maintable ve incomplete adlı 2 sayfam var.
maintable'da sub-systems ve stations ın kesiştiği bölgelerde işin durumu yazıyor.
(İşin durumu başka bir tabloda yapılan hesaplamayla geliyor o önemli değil)
Benim yardım talebime gelecek olursak
Burada elle yaptığım linkleme işlemini otomatik hale getirmek istiyorum.
incomplete sayfasına bakılacak, orada sub-system ve station ını yazıp incomplete eklediğimde otomatik olarak maintable daki yerine link atacak.
örneğin; "a1" station ı "as1" sub-system i için maintable'daki C4 hücresini incomplete sayfasından A2:F3 hücre bloğuna yönlendirdim. maintable'daki C4 hücresine tıklandığında incomplete sayfasına gidip orada A2:F3 aralığını seçili halede gösteriyor (anlaşılması kolay olsun diye ben bazı alanları elle linkledim)
Not: Tablolarda bazı tutarsızlıklar olabilir, örnek olsun diye hızlıca oluşturdum.
Destek olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
matris dosyası
maintable'da sub-systems ve stations ın kesiştiği bölgelerde işin durumu yazıyor.
(İşin durumu başka bir tabloda yapılan hesaplamayla geliyor o önemli değil)
Benim yardım talebime gelecek olursak
Burada elle yaptığım linkleme işlemini otomatik hale getirmek istiyorum.
incomplete sayfasına bakılacak, orada sub-system ve station ını yazıp incomplete eklediğimde otomatik olarak maintable daki yerine link atacak.
örneğin; "a1" station ı "as1" sub-system i için maintable'daki C4 hücresini incomplete sayfasından A2:F3 hücre bloğuna yönlendirdim. maintable'daki C4 hücresine tıklandığında incomplete sayfasına gidip orada A2:F3 aralığını seçili halede gösteriyor (anlaşılması kolay olsun diye ben bazı alanları elle linkledim)
Not: Tablolarda bazı tutarsızlıklar olabilir, örnek olsun diye hızlıca oluşturdum.
Destek olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
matris dosyası