MAKRO İLE PASTANE İÇİN BARKOD OKUYUCU PROGRAM

MAKRO ÝLE PASTANE ÝÇÝN BARKOD OKUYUCU PROGRAM

Herkese Günaydın;

barkod okutma işlemi ile msj aradım ama bulamadım

Ben barkod okuyucu alıp pc ile 20 çeşit pasta girişi yapıp barkod okuyucu ile kasa girdi çıktısını tutmayı düşünüyorum bu işlemi excelde makro yazılarak mümkünmü

Sayın alpen öncelikle pardon

barkod olarakta arattım ama tam isteğim gibi bu konuyu açıklayıcı bir yanıt bulamadım

usb porttan alacağım herhangi bir barkot okuyucu ile makroda yazılan bir programla bu işlemi yapabilirmiyim

bu şekilde oluyorsa temel bir program oluşturulduğunda ben bu programı geliştirebilirim

arama sonucu denk gelen bir programı ekliyorum bu program barkod okuyuculu bir programmı açılışta hata veriyor bakarsanız sevinirim

yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
redje, bu dosya aryı bır dosya.

bu dosya bundan bı kac ay once arkadaslarımızın baslatıp henuz sonunu getıremedıgı bı stok yonetım projesının temel dosyalarından bırı ne yazıkkı henuz bu proje ıle ılgılı olarak agustos ayından berı herhangı bır calısma henuz sergılenemedı ...

sn moderatorler ve yonetıcıler ıstersenız ben projeye burdan devam edeyım ne dersınız ??

Günaydın arkadaşlar

bu barkod konusu hakkında bilgi sahibi varsa bilgilerinide paylaşırsa sevinirim!!

birde code39 olarak ara, o font ücretsiz, access ve excelle ilgili örnek dosyaları vardı.

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
barkoddan kastın teraziden çıkan barkod mu yoksa standart sadece ürün kodu içeren barkod mu? Nasıl kullanmayı planlıyorsun, barkodun hiçbir özelliği yok sadece klavyeden gireceğin rakamları barkod okuyucudan girmeyi sağlar, yani barkod ile ilgili hiçbir işlem yapmana gerek yok, terazi barkodu kullanacaksan o zaman değişir, orada kg ve ürün kodu birlikte kullanılır onu ayırıp işlem yapman gerekecek

benim amacım barkod okuyucu alıp 20 tane ürün var onlalarada ayrı ayrı barkod basıp okutup cari işlemlerimi excelde takip edebileceğim küçük bir program oluşturmak

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

BARKOT BASMA PROGRAMI VAR BİLGİSYARDA NUMARA YAZINCA BARKOT HALİNİ ALIYOR ONDAN BAHSETMİYORUM O BARKOTU OKUYAN CİHAZLA İLGİLİ SORUM

MARKETLERDE BARKOT OKUTUCU CİHAZ VAR BARKOTU OKUTUNCA MALIN CİNSİ FİYATI MİKTARI OTOMATİK DÜÞÜYORYA BENDE MARKET OTOMASYONUNA BENZER BİR PROGRAM YAPMAK İSTİYORUM
PROBLEMİM BARKOT OKUYUCUDAN KONUNAN BARKOTU EXCELE AKTARIP PROGRAM OLUÞTURMAK

Günaydın

Sayın Leventm Bu konuda yorumlarını bekliyorum

benim tek istediğim usb veya klavye ye takılan barkot okutucu cihazın bilgilerini ( okutlulan barkotun nosunu ) excele aktarması diğer işlemleri kendim halledebilirim

yardımcı olursan sevinirim

Barkod okuyucuda klavye, mouse gibi basit çevre birimidir.

Barkod okuyucudan herhangi bir barkodu okuduğunuz anda, eğer imleç veri girilebilecek bir yerde ise otomatik olarak okuduğu barkodu sayısallaştırıp yazar.

Ã?rneğin excelde a1 hücresi aktifse ve siz barkod okutursanız okuduğu değeri a1 hücresine yazar.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
kardeş iyide ben bu barkod basma olayına bakacaktım programından link kırık çıktı. Yenilersen sevinirim. Biraz acil. Şimdiden Teşekkürler.