makro ile rapor

Excel Vers. ve Dili
microsoft office professional plus 2016
arkadaşlar ekdeki dosyada rapor aldırmak istiyorum.daha açıklayıcı bilgi ekteki dosyda var. İnanın formda çok arattırdım leventm üstadımın örneklerini buldum ama kendime göre uyarlayamadım. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
arkadaşlar ekdeki dosyada rapor aldırmak istiyorum.daha açıklayıcı bilgi ekteki dosyda var. İnanın formda çok arattırdım leventm üstadımın örneklerini buldum ama kendime göre uyarlayamadım. ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
excelde degıl ama acceste bır sey yaptım bı bakın ısınızı goruyorsa gerekırse ustunde calısıp gelıstırırız.
ıyı gunler.

Excel Vers. ve Dili
sayın cayber excele aktarabilirmisiniz acsesi pek bilmemde gerçi sizleri gördükten sonra exceli de bilmediğimi anladım ilgileriniz için teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
sayın cayber excele aktarabilirmisiniz acsesi pek bilmemde gerçi sizleri gördükten sonra exceli de bilmediğimi anladım ilgileriniz için teşekkürler
sn puslu kurt madem excel ıle devam etmek ıstıyorsunuz o zaman makro ıle degıl excelın kendı ıcındekı ozelıklerle yapmanız gereken tek sey verı-> suz secenegını kullanmak bu sekılde verılerınızı ıkı tarıh arasında suzebılırsınız ektekı dosyada sızın dosyanızın hem suzulmus hemde ozet tablosu cıkarılmıs bır versıyonu var ıyı gunler.

Excel Vers. ve Dili
sayın cyber ilgin için teşekkür ederim ama ben makrolu istiyorum daha önce leventm üstadımın buna benzer bi örneği vardı ama ben buna uyarlayamadım

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Ekli dosyayı inceleyin.

Excel Vers. ve Dili
üstadım tamam olmuş eline sağlık birde miktar sutununu toplatabilirmiyiz.

Excel Vers. ve Dili
üstadım kodların yanına ne işlerine yaradıklarını ne yaptıklarını yazıverirsen çok makbule geçer benim öğrenmem açısından iyi olurdu leventm bey. iyi ki varsınız.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Yukarıdaki dosyayı yeniledim.

Excel Vers. ve Dili
teşekkür

elinize sağlık levent bey oldu. birde ne işlerine yaradığını kodların yanlarına yazıverirseniz iyi olur öğrenmem açısından teşekkürler

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Kodlar zor değil, burada autofilter (süz) özelliği kullanılmıştır, özellikle textboxlara yazılan tarihin nasıl kriter olarak tanımlandığına dikkat edin. Sonrasındada süzülen veriler kopyalanarak rapor sayfasına yapıştırılıp buradan listboxa aktarılmaktadır.