- Excel Vers. ve Dili
- 2016
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 02-07-2022
Merhaba Hocalarım,
Ben bir "Cari Hesap Takip" programı yapmaya çalışıyorum.
Sorum şu;
Ana sayfamda "Firma Tanıtım" diye bir buton var. Ona basınca Userform açılıyor ve bilgileri girerek cari kaydediyorum.
Bu kaydedilen Cari bilgileri "FİRMALAR" sayfasına kayıt oluyor.
Ben istiyorum ki "FİRMALAR" sayfasına cari kaydı bilgileri userform kaydet butonu aracılığı ile gidince, "FİRMALAR" sayfasının A1 den başlayıp nereye kadar kayıt edildiyse oraya kadar sayfa açmasını istiyorum.
Yani carilerin ilk isimleri ile cari açsın ve son eklenini algılasın.
Makroyu tekrar çalıştırdığımda tekrar aynı carilerle alakalı sayfa açmasın
Örneğin; "SABANCI İNŞAAT A.Ş" carisini ekledim onun "FİRMALAR" sayfasının "A" sütunundaki karşılığı SABANCI, ben SABANCI diye sayfa açmasını ve sayfayı gizlemesini istiyorum.
örnek dosya ektedir
Ben bir "Cari Hesap Takip" programı yapmaya çalışıyorum.
Sorum şu;
Ana sayfamda "Firma Tanıtım" diye bir buton var. Ona basınca Userform açılıyor ve bilgileri girerek cari kaydediyorum.
Bu kaydedilen Cari bilgileri "FİRMALAR" sayfasına kayıt oluyor.
Ben istiyorum ki "FİRMALAR" sayfasına cari kaydı bilgileri userform kaydet butonu aracılığı ile gidince, "FİRMALAR" sayfasının A1 den başlayıp nereye kadar kayıt edildiyse oraya kadar sayfa açmasını istiyorum.
Yani carilerin ilk isimleri ile cari açsın ve son eklenini algılasın.
Makroyu tekrar çalıştırdığımda tekrar aynı carilerle alakalı sayfa açmasın
Örneğin; "SABANCI İNŞAAT A.Ş" carisini ekledim onun "FİRMALAR" sayfasının "A" sütunundaki karşılığı SABANCI, ben SABANCI diye sayfa açmasını ve sayfayı gizlemesini istiyorum.
örnek dosya ektedir
muhasebe_-_Kopya.xlsm dosyasını indir - download
muhasebe_-_Kopya.xlsm dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
s6.dosya.tc