Makro İle Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
Arkadaşlar,

Şirketimizde kullanmış olduğum puantaj bilgilerinin yer aldığı dosya ektedir. Fonksiyonlar, süzme vb. işlemlerle biraz meşakkatlide olsa rapor alabiliyor olmakla birlikte acaba MAKRO atama ile işlem süre zamanımı azaltabilir miyim? Personel sayısının oldukça fazla olması nedeniyle makronun işimi oldukça kolaylaştıracağını düşünüyorum.. Yardımda bulunacak arkadaşlarıma şimdiden şükranlarımı sunuyorum..

Ekli dosyalar

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Ne yapmak istediğinizi yazmamışsınız. Eğer kısa ve net yazarsanız, daha çabuk cevap bulabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Tr
İlginize çok teşekkür ederim hocam. Yapmak istediğim şudur: Data kısmında yer alan bilgilerin makro marifetiyle Rapor kısmına aktarılması. Daha açık bir ifadeyle; Bölüm 1 de çalışan kişi sayısı ne kadardır, fiili olarak ne kadar çalışmıştır, izin dağılımları ve mesai toplamı.

Bunları fonksiyon veya süzle yapmak yerine atanacak bir makro ile her bölümün DATA dosyasında ki bilgileri RAPOR kısmına topluca aktarılması olayıdır.

İlginize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Saygılar..

Rıza

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Özet tablo bu iş için uygun bence. Ben bir örnek hazırladım, kendinize göre uyarlamaya çalışın.

Ekli dosyalar