makro kayıt hakkında

İ

İhsan Tank

Misafir
selam arkadaşlar benim istediğim otomatik kayıt yapan makro ile özel altüst bilgileri nasıl ayarlayabilirim satırdan bilgi alması için

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Bunu sayfanın kod bölümüne yapıştırınız.
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Sayfa1.PageSetup.LeftHeader = [sayfa1!a1]
End Sub

İ

İhsan Tank

Misafir
Bunu sayfanın kod bölümüne yapıştırınız.
Kod:
Sayfa1.PageSetup.LeftHeader = [sayfa1!a1]
End Sub
hocam çok teşekkür ederim yalnız benim sorum yanlış anlaşıldı galiba ben otomatik makro kayıt yapan özelliğini kullanarak nasıl sayfa ayarlarına girip ve buraya satırdan herhangi bir bilgi almak için satıra tıklamak için ne yapmam gerekiyor daha kısaca sayfa ayarları açıkken nasıl sayfadaki satıra tıklayabilirim

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Kod:
Sayfa1.PageSetup.LeftHeader = [sayfa1!a1] & [B1] & [C1]
End Sub
İstediğiniz böyle bir şey mi?, her istenilen Excel'de yapılmaz, onun için tasarım mantığınızı değiştiriniz.

İ

İhsan Tank

Misafir
seyit tiken hocam teşekkür ederim benim istediğim otomatik makro kaydı yaparken mesala baskı önizlemeden sayfa ayarlarına giriyorum ve orada altüst bilgilere satırdan bilgi almak istediğimde nasıl bir işlem yapabilirim ( hocam ben bunu uzmanamele hocanın verdiği kod ile yaptım yalnız benim istediğim benim nasıl yapabileceğim daha açıkca sizlerden almadan benim kendimin bunu hangi mantıkla yapabilirim ) şimdiden teşekkür ederim

İ

İhsan Tank

Misafir
seyit hocam bu sorunumu şu şekilde çözdüm öncelikle istediğim bilgiyi yazdım ardından makro kayıttan çıktıktan sonra yazdığım yerlere [satıryeri] yazıp oluşturdum yinede size ve diğer uzman arkadaşlara çok teşekkür ederim