makro, modüle silinmesi

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-03-2025
merhaba sayın hocalarım forumdaki eski sayfalat yokolmuş galiba yeniden düzemleme yapılmış
daha önce sorduğum cevap aldığım bir konuyu tekrar sormak istiyorum
bie çalışma dosyamda yaklaşık 20 sekme var ben sonuçlar adındaki sekmem için makro çalışması istemiştim sayın hocalarım modüle yazdılar
ben ALT+F8 ile açılan pencereye kopyala yapıştır yaptım ve çalışmaya başlamıştım
şimdi ise ilgili modülü tamamen silmem gerekecek ama nasıl yapacağım

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
daha önce bir hocamızı ;
silmek istediğiniz modülün üstüne gelin sağ tıklayın remowe module seçeneğini seçin çıkan mesaja hayır deyin. böylece istemediğiniz modülleri silmiş olursunuz. bunu uygulamıştım olmuştu
şimdi excel dosyam açıkken silmek istediğim modülü gördüğüm en solunda ince bi dilim olan kısım görünmüyo ekranımda bunu açamadım.

İ

İhsan Tank

Misafir
module'yi mi sileceksiniz bunu anlamadım
doğru anladım ise
ilgili module'nin üstüne sağ tuş tıklayın sondan 2. olan romeve Module yazan yer var tıklayın ve hayır'a tıklayın

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
hocam ilgili modülü microsft visual basic penceresinde önceden en solda görürdüm ama microsoft visul basic penceresi açılınca o kısım çıkmıyo karşıma

İ

İhsan Tank

Misafir
hocam ilgili modülü microsft visual basic penceresinde önceden en solda görürdüm ama microsoft visul basic penceresi açılınca o kısım çıkmıyo karşıma
sol taraf mı gözükmüyor
o zaman vba kısmında tasarım modunun yanın Project Expolorer var ona tıklayın yada vba kısmında iken ctrl+R tuş kombinasyonunu uygulayın bakalım istediğiniz oluyor mu_?

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
visual açıkken TOLLS / VBA Project Properties ile uğraşırken dediklerinizi yazdım soldan liste açıldı ve modüle leri sildim oldu hocam teşekkürler.