Makro sayfaları arası toplam alma

neseterkutsesli

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019
Windows 11 Home Single Language
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-01-2028
Merhaba
Örnek olarak fahri sayfasından gidecek olursak F sütununda aldığı ürünler (+) ve yapılan ödemeler mevcut (-)
F sütununda durumu devir yazanlar hariç H sütununda (+) olan satırların kümüle toplamak istiyorum (fihrist sayfası fiş sütununa) aynı şekilde yapılan ödemeler var H sütununda (-) bunları da aynı şekilde kümüle toplamak istiyorum (fihrist sayfası ödeme sütununa) bu hesaplama işlemini de fihrist sayfasında T sütununda hesapla butonu var makro yolu ile kod yazılarak hesaplama yapmasını istiyorum (ulaşmak istediğim rakam fihrist sayfasında fahri sütunu (H6 ile I6) sütunlarında örnek olarak yazılı

Not: Hesaplama işlemini yaparken altta açtığım sheet adları ile fihrist sayfasındaki isimlerin benzer aynımı olması lazım eşleşmesi açısından yani fahri sayfasını toplarken fihrist sayfasındaki fahri satırını bulmasını istiyorum

Ekli dosyalar

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Fahri deki 457.satırda bulunan veriyi nasıl ayrıştıracağız?

Sayfa İsimleri için sürekli müşteri ismini kullanmayı doğru bulmuyorum. Düzensiz ve karmaşık olur.
Size önerim her müşteriyi farklı excelde tutmanız ve gerektiğin ADO ile veri alıp veri yazmanızdır.

kulomer46

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 - Türkçe
08-06-2027
Merhaba

Alternatif çalışma olarak dosyanız üzerinde biraz çalıştım.
Dosyanız Ek'tedir.

Selamlar...

Ekli dosyalar

neseterkutsesli

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019
Windows 11 Home Single Language
05-01-2028
biraz geç oldu kusura bakmayın her iki değerli üstadıma teşekkür ederim