Makro Yapabİlmek

Excel Vers. ve Dili
türçe 2003
ARKADAŞLAR KEMNDİME BİR ÇALIŞMA SAYFASI OLUŞTURDUM ANCAK MAKRO YAZMASINI BİLMEDİĞİMDEN VE NEKADARDA UĞRAŞIRSAM UĞRAŞAYIM MAKRO YAZAMADIĞIMDAN SİZDEN İSTEDİĞİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLMANIZ DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Amacım exelde daha iyi yerlere gelmek burda bir çok şey öğrendim fakat burda yapılan makroları bir türlü anlayamadım bana anlatırsanız sevinirim exel dersaneside inceledim ama olmadı işte.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
Makra Değil Makrodur

Öncelikle aradığın makro nedir onu bilmen lazım makronun çok çeşitleri var örnek bir dosya ile ne istediğinizi tam olarak açıklarsanız size yardımcı olurum ve olurlar diye düşünüyorum. saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 TR.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-06-2023
ARKADAŞLAR KEMNDİME BİR ÇALIŞMA SAYFASI OLUŞTURDUM ANCAK MAKRO YAZMASINI BİLMEDİĞİMDEN VE NEKADARDA UĞRAŞIRSAM UĞRAŞAYIM MAKRO YAZAMADIĞIMDAN SİZDEN İSTEDİĞİM BANA BU KONUDA YARDIMCI OLMANIZ DİKKATE ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Amacım exelde daha iyi yerlere gelmek burda bir çok şey öğrendim fakat burda yapılan makroları bir türlü anlayamadım bana anlatırsanız sevinirim exel dersaneside inceledim ama olmadı işte.
Lütfen Küçük Harf kullanalım.

Excel Vers. ve Dili
excel xp
merhaba arkadaşlar ben exel çalışmaya yeni başladım ve kendime program yapmak istiyorum neyin nasıl kullanılıcağını nasıl öğerenebilirim
bana exelle ilgili döküman yollayabilirmisiniz