MAKRO2

Katılım
13 Ağustos 2004
Mesajlar
83
Excel Vers. ve Dili
2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18.04.2020
İÞTE MAKRO2 TAHMİN ETMENİZE GEREK YOK GÃ?NDERİYOOOOORUUM.
"Sub makro2()
'
' Makro2 Makro
' Makro Hamit tarafından 17.11.2004 tarihinde kaydedildi.
'
' Klavye Kısayolu: Ctrl+q
'
Rows("4:4").Select
Selection.Font.ColorIndex = 3
Selection.Cut
Rows("14:14").Select
Selection.Insert Shift:=xlDown
Range("A2").Select
End Sub"
TEÞEKKÜRLER
 
Katılım
7 Temmuz 2004
Mesajlar
1,141
1. hala döngü yok.
2. aynı sorununun devamını, yeni başlık açarak dağıtmayın.
 

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
2 Haziran 2004
Mesajlar
3,541
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Sayın hamit,
gönderdiğiniz kod excelin makro kayıt özelliği kullanılarak yapıldığından göngü olamaz.
Sizin iki defa ayrı satırları seçerek işlem yapmanız döngü anlamına gelmez.
Makro kayıtta bu adımlar iki ayrı işlem gibi alt alta yazılır ve birbirinden bağımsızdır.

Size bir sorum olacak mesajı gönderen kişi olarak bakmayın, objektif bir gözle bakın.

Ben şöyle bir mesaj göndersem;

Makrom aşağıdaki gibi.

Sub test()
...
...
...
End Sub

Teşekkürler.

Bu mesajdan ne anlardınız?
Makro başlığı soruların sorulduğu bir alan olduğuna göre bizlerde buraya gelen mesajların sonunda bir soru bekliyoruz.
Sizin mesajınızda maalesef bir soru yok.
Mesajınızı tekrar inceleyip sorunuzu bu mesajıma yanıt olarak gönderirseniz memnun olurum.(Yeni başlık açmayın lütfen. Tamamen farklı bir soru sormayacaksanız tabiiki.)
 
Üst