Makrolar Çalışma Dosyasının Adını Değiştirdiğimde Hata Veriyor

sadiergen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-07-2025
Arkadaşlar Merhaba, makro içeren dosyamı farklı bir yere adını değiştirerek kaydettiğim zaman makrolar çalışmıyor ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Adı "STOK TAKIP" iken "Sipariş Depo Takip" yaptım.

Hata;
Ne yazık ki C:Users/SadiE/Documents/STOK TAKIP.xlsm öğesini bulamadık. Taşınmış veya yeniden adlandırılmış veya silinmiş olabilir mi?

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Makroda dosya adını kontrol eden kodlar vardır, makroyu görmeden şunu yap diye kim öneri verebilir?

sadiergen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010
09-07-2025
Arkadaşlar Merhaba, makro içeren dosyamı farklı bir yere adını değiştirerek kaydettiğim zaman makrolar çalışmıyor ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Adı "STOK TAKIP" iken "Sipariş Depo Takip" yaptım.

Hata;
Ne yazık ki C:Users/SadiE/Documents/STOK TAKIP.xlsm öğesini bulamadık. Taşınmış veya yeniden adlandırılmış veya silinmiş olabilir mi?
DOSYAYI EKLEDİM ARKADAŞLAR

Ekli dosyalar

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe

Hata;
Aslında sorunuzun cevabı sorunun içinde yok mu? Hata bir dosyanın bulunamadığını söylüyor, siz de o dosyanın adını değiştirdiğinizi belirtiyorsunuz. Bu durumda koddaki eski dosya adına yapılan başvuruları yeni dosyaya göre değiştirmeniz gerekmez mi?

sadiergen

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010
09-07-2025
Aslında sorunuzun cevabı sorunun içinde yok mu? Hata bir dosyanın bulunamadığını söylüyor, siz de o dosyanın adını değiştirdiğinizi belirtiyorsunuz. Bu durumda koddaki eski dosya adına yapılan başvuruları yeni dosyaya göre değiştirmeniz gerekmez mi?
Merhaba, visual basic veya herhangi bir kodlama dilini bilmiyorum kendimce bir şeyler yapıp öğrenmeye çalışıyorum, yapamıyor veya bilmiyorsam öğrenmek için soruyorum. düzenleyici içerisindeki eski dosya adlarını yeni dosya adı ile değiştirince düzeldi, teşekkür ederim.