Schuba
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- microsoft 365 family türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 21-02-2026
Değerli hocalarım mümkünse biraz ayrıntılı cevap alırsam çok sevinirim
Konu şu benim uzun zamandır kullandığım ve çok geliştirdiğim adeta bir muhasebe programına dönüştürdüğüm bir çalışma kitabım var tüm işlerimi bu çalışma kitabı üzerinden yürütüyorum
Sorucağım soruya gelince ben bu çalışma kitabımı online ortamda paylaşarak birden fazla kullanıcıyla aynı anda çalışıcak hale getirmek istiyorum
yani aynı anda diğer kullanıcılarla birlikte yazabilmek istiyorum
Nasıl yapabilirim?
Ayrıca çalışma kitabım dediğim gibi bir muhasebe programı gibi dolayısıyla çok fazla kod, makro, liste kutusu, ve butonlar
Bulunuyor
Sormak istediğim bir diyer soruda bu
Çalışma kitabımı bahsettiğim online ortama taşıdığım zaman bu makrolarım.,kodlarım,veya butonlarım çalışıcak mi,?
Eyer çalışacaksa hangi excel sürümünü veya uygulamasını kullanmam gerekiyor
Biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim...
Konu şu benim uzun zamandır kullandığım ve çok geliştirdiğim adeta bir muhasebe programına dönüştürdüğüm bir çalışma kitabım var tüm işlerimi bu çalışma kitabı üzerinden yürütüyorum
Sorucağım soruya gelince ben bu çalışma kitabımı online ortamda paylaşarak birden fazla kullanıcıyla aynı anda çalışıcak hale getirmek istiyorum
yani aynı anda diğer kullanıcılarla birlikte yazabilmek istiyorum
Nasıl yapabilirim?
Ayrıca çalışma kitabım dediğim gibi bir muhasebe programı gibi dolayısıyla çok fazla kod, makro, liste kutusu, ve butonlar
Bulunuyor
Sormak istediğim bir diyer soruda bu
Çalışma kitabımı bahsettiğim online ortama taşıdığım zaman bu makrolarım.,kodlarım,veya butonlarım çalışıcak mi,?
Eyer çalışacaksa hangi excel sürümünü veya uygulamasını kullanmam gerekiyor
Biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim...