Makrosu çalıştırılamıyor makro bu çalışma kitabında olmayabilir

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2015
Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
17/03/2018
Merhabalar, kendi bilgisayarımda çalışan makro, farklı bilgisayarda çalışmıyor. makronun başına dosyanın adını ekliyor ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum onu da silmeyi beceremedim. yardımcı olabilir misiniz.

foto

Excel Vers. ve Dili
Excel 2021 Türkçe
Makroları yeniden adlandırın lütfen hocam. VBA editörünü açın (Alt+F11) Sol taraftaki Project Explorer'da makrolarınızın bulunduğu modülü bulun. Her bir makronun başındaki "v9.xlsm'!BuÇalışmaKitabı." kısmını silin. Sadece "değerleri_sıfırla", "dosyayukle" vb. gibi makro adları kalsın. Modülü kaydedin

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2015
Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
17/03/2018
Makroları yeniden adlandırın lütfen hocam. VBA editörünü açın (Alt+F11) Sol taraftaki Project Explorer'da makrolarınızın bulunduğu modülü bulun. Her bir makronun başındaki "v9.xlsm'!BuÇalışmaKitabı." kısmını silin. Sadece "değerleri_sıfırla", "dosyayukle" vb. gibi makro adları kalsın. Modülü kaydedin
öncelikle ilginiz için teşekkürler hocam. makroların başında "v9.xlsm'!BuÇalışmaKitabı." yazmıyor aslında benim bilgisayardan açınca normal "değerleri_sıfırla" şeklinde yazıyor ancak başka bilgisayarda açınca başına "v9.xlsm'!BuÇalışmaKitabı." ekliyor.