Günaydın;
Ana sayfa üzerinde 1 adet ComboBox.1 var.Ben bu ComboBox.1 dan sayfayı seçip butona bastığımda seçilen sayfa masa üstüne EBYS klasörünün içerisine sayfa ismiyle kayıt yapılıyor.Benim yapmak istediğim kayıt yapılan sayfadaki A1:A4 satırlarının kayıt yapıldıktan sonra gizlenmesidir.Aşağıdaki makroya satır gizleme makrosunu ilave etmek istiyorum.Bu konuda desteğinizi bekliyorum.Şimdiden yapacağınız yardım için teşekkürlerimi sunuyorum.Saygılar.
Ana sayfa üzerinde 1 adet ComboBox.1 var.Ben bu ComboBox.1 dan sayfayı seçip butona bastığımda seçilen sayfa masa üstüne EBYS klasörünün içerisine sayfa ismiyle kayıt yapılıyor.Benim yapmak istediğim kayıt yapılan sayfadaki A1:A4 satırlarının kayıt yapıldıktan sonra gizlenmesidir.Aşağıdaki makroya satır gizleme makrosunu ilave etmek istiyorum.Bu konuda desteğinizi bekliyorum.Şimdiden yapacağınız yardım için teşekkürlerimi sunuyorum.Saygılar.
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim fL As Object
Dim X As Range
Set fL = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Kaynak = CreateObject("wscript.Shell").SpecialFolders.Item("Desktop") & "\EBYS"
If fL.FolderExists(Kaynak) = False Then
MkDir Kaynak
End If
Uzanti = "." & fL.GetExtensionName(ThisWorkbook.FullName)
dosya_sayisi = fL.GetFolder(Kaynak).Files.Count
Sayfa_adi = Sheets("ANA SAYFA").ComboBox1.Text
Sheets(Sayfa_adi).Copy
Worksheets(ActiveSheet.Name).Unprotect 1978
ActiveSheet.DrawingObjects.Delete
Sat = Cells.Find(What:="*", After:=[A1], SearchOrder:=xlByRows, SearchDirection:=xlPrevious).Row
Sut = Cells.Find(What:="*", After:=[A1], SearchOrder:=xlByColumns, SearchDirection:=xlPrevious).Column
For Each X In Range("A1:" & Cells(Sat, Sut).Address)
X.Value = X.Value
Next X
Set VBCodeMod = ActiveWorkbook.VBProject.VBComponents(Worksheets(1).CodeName).CodeModule
VBCodeMod.DeleteLines 1, VBCodeMod.CountOfLines
ActiveWorkbook.SaveAs Kaynak & "\" & Sayfa_adi & dosya_sayisi & Uzanti
ActiveWorkbook.Close False
MsgBox "işlem tamam !", vbInformation, "DİKKAT"
End Sub