Mal kabul için excel dosyası

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Sa.

Özel bir şirketin mal kabülünde çalışıyorum.Bir kargo şirketi ile çalışmaktayız.Belli bir günün üstündeki paketlerin acilen kayıda alınması için gelen kargolar arasından istediğimiz numaralı paketi seçmek istiyorum.Bunun için gelen ürünleri excel dosyasına lazer barkod okuyucu ile okutuyoruz.Aradığım nolu ürünü okutup okutmadığımı anlayacağım bir formül vs. varmıdır?

Şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Sa.

Özel bir şirketin mal kabülünde çalışıyorum.Bir kargo şirketi ile çalışmaktayız.Belli bir günün üstündeki paketlerin acilen kayıda alınması için gelen kargolar arasından istediğimiz numaralı paketi seçmek istiyorum.Bunun için gelen ürünleri excel dosyasına lazer barkod okuyucu ile okutuyoruz.Aradığım nolu ürünü okutup okutmadığımı anlayacağım bir formül vs. varmıdır?

Şimdiden teşekkürler...
Barkodları kaydettiğiniz excel dosyasının ufak bir örneğini eklerseniz yardımcı olma sansımız artabilir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Pardon buyrun ekte..
Ekleme yaptığız kayıdı istediğiniz yere ala biliyorsanız ekteki gibi bir formul isinizi gorur.

Eğer hepsini a sutununa otomatik ekliyorsa ozaman farklı bir formul uygulayabilir. barkod okuma programı yeni barkoduy okuyunca nereye ve nasıl ekliyor detaylı bildirirseniz formulu ona göre değiştirebilirim.

Örnek : her okutulan yeni barkodu A sutunun sonuna ekliyor. veya her okutulan barkodu a sutunun başına ekliyor gibi.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Hocam eline sağlık çok güzel oldu.İşimi görecek ama son birşey daha isteyeyim senden.Kayıtlı olduğu an bir ses hata mesajı vs.. verecek bir sistem olabilir mi?