maliyet analizi çok acil

arkadaşlar merhabalar biz firma olarak kablo pabucu yapıyoruz hammaddemiz pirinç bakır vb ürünler bu ürünlerin brüt maliyetleri yanı sıra geri dönüşümden dolayıda cebinize giren bir rakam vardır bu bilgiler ışığında ben bir maliyet analizi oluşturmak istiyorum bende bir tane var örnek olarak yukardan aşağıya doğru ama ben bunu yatay olarak nasıl yapabilirim...acil yardımmm

güvenim boşa çıktııı sanırım

bu sitedeki arkadaşlara çok güveniyordum ama maalesef mesajıma yanıt kimseden gelmediii neden acaba bir yanlışlıkmı yaptıkk....

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
bu sitedeki arkadaşlara çok güveniyordum ama maalesef mesajıma yanıt kimseden gelmediii neden acaba bir yanlışlıkmı yaptıkk....
Evet, sorunuzu EXCEL SORULARI kısmına sormanız gerekirdi. Soruyu sorduğunuz kısım örnek uygulamaların yayınlandığı başlıktır. Ben sorunuzu ilgili yere taşıyorum.

sorumu ilgili yere taşıdınız ama bu sitede kimseden soruma yanıt alamadım ve hayal kırıklığına uğradım açıkcası..

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sorunuzdan anladığım kadarıyla;
Öncelikle birleştirilmiş hücreleri çözün.
Dikeyden yataya geçireceğiniz alanı seçin kopyala deyin. Yeni bir sayfaya geçin. A1 hücresinde iken Özel yapıştır/İşlemi tersine çevir seçin tamam deyin.
Bu yöntemle yapılmış dosyanızın biri ekte.