Bayındırlıkta çalışan biri olarak gönderdiğim dosyada metraj ve maliyet hesabı yapmaya çalıştığım dosyam var.Dosyada açıkladığım sorunlar için yardımlarınızı bekliyorum
Şimdiden teşekkürler.
Çözümlerinizi inceledim .Tam aradığım gibi. Allah(c.c) razı olsun. Çok işime yarayacak.Excel hakkeden büyük proğram. Onu iyi çözümleyebilen sizlerde daha büyüksünüz.İnşallah bizde zamanla ustalaşırız. Sizleri bu forum aracılığı ile tanıdığıma çok memnunum .Daha çok sorularla karşılaşacağımızı teminat verebilirim
Selamlar
Maliyet Hesabı proğramı hakkında birkaç sorum daha olacak.Ekteki dosyada sorularımı belirttim.Daha önce sormuş olduğum minhayı cümle içinde kıyasla konusunu çözümü yok galıba.Artık onu ayrı hücrede belirteceğiz.
Bu proğramı istediğimiz seviyeye getirebilirsek çok faydalı olacak zamann kazancı sağlayacak.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Selamlar
ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler. Yaptığınız bu yardımlar inanın size bayağı sevap kazandıracaktır.
Her maliyet çıkarmamda yardımlarınızı hatırlayacağım.
ikinci sorunu bul ile halledebileceğimizi söylediniz.Bunla ilgilği dosyayı alamadım.
üçüncü soruda otomatikmen bir alt satıra atlama konusuna makro yapmamı önerdiniz. Yapmaya çalışacağım.Ama bunla ilgili bir çalışmada yollayabilirseniz çok sevinirim.
Göndermiş olduğum bir önceki mesajdaki dosyayı lütfen inceleyin. Fikirlerinizi olumlu yada olumsuz bekliyoruz. Bizim için önemli bir çalışma mahiyetind eolduğu için israr ediyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.