Maliyet Hesaplaması

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-03-2026
Hayırlı geceler tüm excel kullanıcıları , bir haftadan beri formdaki birçok dosyayı inceledim ama derdime çare bulamadım.Kısaca özetlersem ; "malzemeler" CheckBox'ından seçim yapıldığında "Bant Maliyeti" sayfasından "B14:B26" hücre aralığındaki verileri açılan ListBox'ta göstermesini istiyorum.)

Son düzenleme:

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
12-03-2026
Hayırlı geceler tüm excel kullanıcıları , bir haftadan beri formdaki birçok dosyayı inceledim ama derdime çare bulamadım.Kısaca özetlersem ; "malzemeler" CheckBox'ından seçim yapıldığında "Bant Maliyeti" sayfasından "B14:B26" hücre aralığındaki verileri açılan ListBox'ta göstermesini istiyorum.)

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
12-03-2026
yardımlarınızı rica edecektim.

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
merhaba

dosyanızı inceleyin gerekli değişiklikleri yaptım ama bana kalırsa dosyanızı genel anlamda inceeyip kontrol etmeniz lazım. Dosyanızın çalışmammasının ilk sebeplerinden biri şuydu userform_initialize bölümüne yazdığınız kodlar virgül işareti ile başlıyordu buda programın o kot satırlarını çalıştırmaz zaten 2.si ve en önemlisi sanırım siz satfa adlarını verirken boşluk bırakarak vermişsiniz sanırım buda hataya sebep veriyor olabilirdi bundan dolayı sadece BantMaliyeti şeklinde değiştirdim sayfa adınızı şimdi tekrar bi deneyin vede yinede tüm dosyanızı gözden geçirmenizi sayfa adlarını düzeltmenizi mümkün olduğunca türkçe karakter kullanmamaya çalışın

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
özür dosyanızı eklemeyi unutum

tekrar gönderiyorumm

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 97-2002 Türkçe
benim işime yarayacak bir tablo birkaç değişiklikle istediğim olur gibi ellerinize sağlık güzel bi çalışma olmuş..