Malzeme stok

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-07-2022
öncelikle herkese slm kendime bi malzeme stok programı yapmaya çaışıyorum fakat tam istediğim gibi olmuyor 200 kalem malzemeyi 200 tane sayfa açarak yaptım çok agır çalışıyor tam sağlıklı olmuyor olmasını istediğim şeklini ekteki doyanın içine yazdım ustalar bana yardımcı olabılırmı acaba

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tabloyu inceler ve notları okursanız isteğinizi karşılayabilir.
Not: bu tabloda bir miktar pc'nizi kasacaktır. (kodlar yada sayfalar çoğaldıkça bunun olması doğal)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

04-07-2022
usta çok sağol ilgilendiğin için fakat biraz karışık gibi geldi bana benim yaptıgım tablonun aynısana uygulayamayızmı formulleri acaba

04-07-2022
ustam tekrar bakabildinmi dediğim şekilde

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Eğer verileriniz çok ise özet tablo kullanmanızı öneririm. Ayrıca sorularınızı kısım kısım sorun. Komplike sorulara yanıt almanız zor olabilir.

04-07-2022
bana bu şekilde basit bi tablo yetiyo aslındada bi türlü istediğim gibi yapabılen olmadı MUYGUN hocam yapmış sağolsun fakat karışık olmuş çözemedim tabloyu istediğim gibi yapabılrn olursa memnun olurum özet tablo yapmaya kalkıştım ama olmadı

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
bana bu şekilde basit bi tablo yetiyo aslındada bi türlü istediğim gibi yapabılen olmadı MUYGUN hocam yapmış sağolsun fakat karışık olmuş çözemedim tabloyu istediğim gibi yapabılrn olursa memnun olurum özet tablo yapmaya kalkıştım ama olmadı
Syn. topal52;
Tablonuzda karışık olabilecek yada anlayamayacağınız makro,Ktf kullanılmadı.
Tamamen excel'in yerleşik işlevleri, veri doğrulama,hücre isimlendirme kullanıldı.
Bundan daha sade bir tablo ancak kopyala-yapıştır olur ki buda excele yakışmaz.
Umarım isteğinize göre daha sade bir çözüm bulursunuz.
İyi çalışmalar.

04-07-2022
hocam ellerinize sağlık fakat karışık olmuş dememdeki sebep arayuz olarak benim yaptıgım tabloyu bozmadan o tablonun üzerine uygulanamazmı sizin kurdugunuz formuller ben ana sayfadan malzeme listesine tıkladıgımda bilgi sayfası açılcak ve o bilgisayfasında tıkladıgım malzemenin hareketlerini görcem tıkladıgım malzemenin hareketleri data sayfasından çagırılacak okadar bu şekilde istemiştim. yoksa ben 200 kalem malzemeye 200 sayfa açarak kullanıyorum en basiti ama zor oluyo .