malzemenin satıcıya göre özet olarak gruplanması ve toplamının alınması

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 ingilizce
Veri girilen A,B,C sütunları ve özet alınan H,J,I sütunları var. A isim, B malzeme, C miktar sütunu; H,J,I istenen şekilde özetin alındığı sütunlar. Asıl olan her satıcının sattığı farklı malzemelerinin toplamının alınması. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim; herkese huzur ve mutluluklar diliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2010 ingilizce
soru kuşkusuz karmaşık ama kimsenin bir fikir bile beyan etmeyişi acaba tenezzül edilmiyor mu kuşkusu yarattı bende; kuruntu ama, bir beklenti içine girince kuruntudan da kurtulamıyor insan...

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhaba,

Ben fikrimi belirteyim, 4,5 saatte 5 kişi dosyanızı indirmiş, birde 2003 formatında ekleyin öyle gözlem yapalım..

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 ingilizce
Düzeltme

Tavsiye için teşekkürler; tavsiyeniz yönünde 97-2003 uyumlu olarak yeniden yükledim. Esenlikler.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 ingilizce
Efendim, öncelikle uğraşınız, emeğiniz ve yardımınız için sonsuz teşşekürler. Yaptığınız sistem gayet güzel çalışıyor; ham veriyi isteğim gibi grupluyor,alfabetik sırayla diziyor, özet toplamları yapıyor. Umarım bu yardımınız diğer bir çok kişinin de buna benzer konulardaki sorularına çözüm olur.
Tekrar, tekrar teşşekür eder, esenlikler dilerim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 ingilizce
İnşaat Çalışma Sonucu

Forumdaki bazı arkadaşlardan ve soruma cevap veren arkadaşın formüllerinden yararlanarak birbirine bağlı bu üç kitabı oluşturdum. Çok basit düzeyde inşaat ön muhasebesi, nakliyelerin kaydı ve özet veri alınabilir; umarım işinize yarar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme: