Masaüstü Takvim Uygulamasını geliştirme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016- Türkçe
Office 2016
Excel'de hazırlanmış ve forumda bulduğum "Takvim" dosyasını biraz geliştirmek ve daha güzel olmasını sağlamak için "bilgili-uzman" arkadaşlardan yardım talep edeceğim.
Ben kendimle alakalı bazı girdiler girmiştim takvime.
Ancak küçük hatalarla karşılaşıyorum, örneğin ;
**WeeklyCalendar'da "Bu Hafta" üzerine tıkladığımızda bulunduğumuz haftaya değil farklı bir haftaya gidiyor.
**WeeklyCalendar'da "Randevu" üzerine tıkladığımızda VB ; "Run-time error'13': Type mismatch" hatası veriyor.
**Reimler değişmiyor , örneğin haftalık değişse...
Bazı küçük iyileştirmeler de yapabiliriz, örneğin ;
**4 Mayıs 2010'daki "Selim 2 aylık oldu!" görev/işin olduğu kutucuğu ben farklı bir renklendirme yapmak istiyorum. Renklendirmeyi yapıyorum ama bu sefer tüm "Salı" ları benim yaptığım renkle getiriyor; olay olsun olmasın.Yani sadece istediğim tarihe istediğim olaya renklendirme yapsın.
**Yine aynı şekilde olay/hatırlatma için yapacağım bir renkledirmeyi de özel olarak sadece seçtiğim kutucuk için yapmasını istiyorum ; onu da genel olarak yapıyor.
**Cumartesi-Pazar üzerindeki renkleri değiştirmek istiyorum, değiştiremiyorum.
**"Events" içine birşey girdiğimizde bunu o güne yazıyor.Burası normal. Acaba bu girilenler için haftalık takvimin üst tarfında yer alan "önceki-şimdiki-sonraki ay" da o güne bir hatırlatma yaptığımız için özel renklendirme yaptırabilirmiyiz?-Yani aylık baktığımızda da renkli olanlardan dolayı o günlerde birşeyler olduğunu bilelim-

Ayrıca diğer arkadaşlarında eklemek istedikleri varsa paylaşalım , güzel bir takvim yapalım , kullanalım...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016- Türkçe
Office 2016
Konuyla ilgili arkadaşlar varsa, soru alabilirim sorun varsa...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016- Türkçe
Office 2016
Bu uygulamayla ilgili geliştirme yapabilecek yiğit bir arkadaş yok mu ya :(

Yada "bundan daha iyisi şu uygulama" diyebileceğiniz güzel bir takvim-ajanda uygulaması var mı acaba?