forumdaki eski basliklara göz attım, benzer sorular var ama uygun bi cözüm göremedigim icin soriim dedim..
denedim ama istedigimi beceremedim.. benim yapmaya calistigim şöyle bişey:
bi .mdb database im var, bunda hazirladigim form u, access i olmayan blgsyarlarda benim hazirladigim forma benziycek görünümde ve kayit/giris cikisi yapilabilicek, acilan kutuları aktif kullandirtacak şekilde kullanabilsinler..
cok şey istiyorum sanirim..
Dosya > Ver.. yapinca .asp veya .html olarak hazirladigim formu kaydedince bunlari actigimda tablo gibi gozüküyo..
Sorgu olusturursam excel tablosu yapiyo..
Sayfa olusturursam .html yapiyo -ki bu benim formuma en cok benzeyen biçimde oluyo- ancak hicbisey degistiremiyorum bu Sayfa üzerinde.. ne acilan kutular var ne ben bi yazi yazabiliyorum..
Excel icinden acip Dış Veri Al.. dersem .mdb dosyasini aliyo, ama onu da gene tablo gibi gösteriyo..
Baska bi fikri olan var mi? bu veritabanini nasi gormelerini saglarim?? :dua:
C+ falan ogrenip acaba exe dosyasi yapmaya calissam
, kac ayda becerebilirim, sıfırdan basliycam.. 
denedim ama istedigimi beceremedim.. benim yapmaya calistigim şöyle bişey:
bi .mdb database im var, bunda hazirladigim form u, access i olmayan blgsyarlarda benim hazirladigim forma benziycek görünümde ve kayit/giris cikisi yapilabilicek, acilan kutuları aktif kullandirtacak şekilde kullanabilsinler..
Dosya > Ver.. yapinca .asp veya .html olarak hazirladigim formu kaydedince bunlari actigimda tablo gibi gozüküyo..
Sorgu olusturursam excel tablosu yapiyo..
Sayfa olusturursam .html yapiyo -ki bu benim formuma en cok benzeyen biçimde oluyo- ancak hicbisey degistiremiyorum bu Sayfa üzerinde.. ne acilan kutular var ne ben bi yazi yazabiliyorum..
Excel icinden acip Dış Veri Al.. dersem .mdb dosyasini aliyo, ama onu da gene tablo gibi gösteriyo..
Baska bi fikri olan var mi? bu veritabanini nasi gormelerini saglarim?? :dua:
C+ falan ogrenip acaba exe dosyasi yapmaya calissam