- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2003 Tr
arkadaslar sitemizde bulunan kod arvişinden aşağıdaki kodu bir çalışmama uygulayıp menu cubugunu kaldirdım.
Sayfa açılırken en üstte bulunan yazılı (Dosya, Düzen,..) Menü Çubuğunu gizler, Dosya kapatılırken de tekrar gösterir.
'ThisWorkbook modülüne kopyala
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Enabled = True
End Sub
Private Sub Workbook_Open()
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Enabled = False
End Sub
herşey yolundayken yani bu bu kod sadece o dosyada etkin iken ne olduysa bu sefer exceli her actıgımda karsıma cıkmaya basladı. yeni calisma kitabı menusuz geliyor. VBA'ya gecip sayfanın ThisWorkbook'una bakıyorum boş herhangi bir kod yok. Office Kaldırıp yeniden kurdum durum aynı. kodu ilk yazdıgım dosyadan da tamamen kaldırdım durum aynı.
Baslıga bu tur durumlarda Yardım, Lütfeeennn gibi seylerin yazılmasına ben de karsı olanlardanım. Ama durum aynen "ACİL YARDIM LÜTFEENNNNN" durumudur. tesekkur eder iyi calismalar dilerim...
Sayfa açılırken en üstte bulunan yazılı (Dosya, Düzen,..) Menü Çubuğunu gizler, Dosya kapatılırken de tekrar gösterir.
'ThisWorkbook modülüne kopyala
Private Sub Workbook_BeforeClose(Cancel As Boolean)
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Enabled = True
End Sub
Private Sub Workbook_Open()
Application.CommandBars("Worksheet Menu Bar").Enabled = False
End Sub
herşey yolundayken yani bu bu kod sadece o dosyada etkin iken ne olduysa bu sefer exceli her actıgımda karsıma cıkmaya basladı. yeni calisma kitabı menusuz geliyor. VBA'ya gecip sayfanın ThisWorkbook'una bakıyorum boş herhangi bir kod yok. Office Kaldırıp yeniden kurdum durum aynı. kodu ilk yazdıgım dosyadan da tamamen kaldırdım durum aynı.
Baslıga bu tur durumlarda Yardım, Lütfeeennn gibi seylerin yazılmasına ben de karsı olanlardanım. Ama durum aynen "ACİL YARDIM LÜTFEENNNNN" durumudur. tesekkur eder iyi calismalar dilerim...