Gerçek belgenizin, özel bilgi içermeyen bir kopyası şeklinde hazırlayacağınız bir örnek belge üzerinden sorularınızı sorabilirsiniz.
Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemine ilişkin kısa açıklama cevabımın altındaki İMZA bölümünde var.
.
Düzce'de Spectre Robotics diye bir kurum varmış arkadaşlar bahsettiler excel konusunda profesyonel eğitim verdiklerini söylediler sizlerin bir bilgisi var mıdır acaba ???
.
Belirttiğiniz firmanın internet sitesinde, Ms.Excel eğitmi verildiğine dair bir bilgi yok.
http://www.spectrerobotics.com/applctn.asp sayfasında en sondaki açılır listeye bakın isterseniz;
eğitim konuları arasında, 32-33 sene önce gördüğüm FORTRAN var ama Ms.Excel yok.
.
Ben; Ms.Excel yerleşik işlevlerine hakimiyetiniz iyiyse ve Ms.Excel araç çubuklarını/seçeneklerini etkin olarak kullanıyorsanız
makro eğitimine başlayın derim, yoksa makro eğitimi bence havada kalır.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.