Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar a1 hücresinin formatını "Metin" olarak düzenliyorum,bu "metin" formatını bir makro ile
sadece ben değiştirebilmeliyim. Başkası değiştirememeli.Bu yapılabilirmi şimdiden teşekkür ediyo
rum.
Sayın Evren Gizlen çalıştığım sayfada, sayfa koruması var ancak belirli hücreler zorunlu olarak bu korumanın dışında tutuluyor.Bu koruma dışı hücrelere değer yazdığımda hata sonucu tarih formatına dönüşüyor,bunun bir şekilde sürekli "metin" formatında kalması lazım.
Arkadaşlar a1 hücresinin formatını "Metin" olarak düzenliyorum,bu "metin" formatını bir makro ile
sadece ben değiştirebilmeliyim. Başkası değiştirememeli.Bu yapılabilirmi şimdiden teşekkür ediyo
rum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.