Microsoft Excel YAZISINI KALDIRMAK

Katılım
18 Ocak 2007
Mesajlar
136
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
MERHABA ARKADAŞLAR EKTEKİ DOSYADA OLDUĞU GİBİ AÇILAN FORMDA BUTONA BASINCA TEXTBOX'A ÇALIŞMA KİTABININ İSMİNİ YAZDIRIYORUM.AMA
Microsoft Excel - DENEME ŞEKLİNDE YAZIYOR , BAŞINDAKİ Microsoft Excel YAZISINI NASIL KALDIRABİLİRİM TEŞEKKÜRLER
 

Orion1

Uzman
Uzman
Katılım
1 Mart 2005
Mesajlar
22,254
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
TextBox1.Text = ThisWorkbook.Name
End Sub
 
Katılım
15 Ocak 2007
Mesajlar
791
Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
sn Orion2 heralde arkadaşımız Microsoft Excel yazısı için sorusunu yöneltti ya da ben yanlış anladım hatam varsa affola :)
Kod:
Application.Caption = "Deneme"
ii akşamlar...
 

Orion1

Uzman
Uzman
Katılım
1 Mart 2005
Mesajlar
22,254
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Katılım
15 Ocak 2007
Mesajlar
791
Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
sn Orion2 yanlış birşey söylediysem affola :icelim:
 

Orion1

Uzman
Uzman
Katılım
1 Mart 2005
Mesajlar
22,254
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
sn Orion2 yanlış birşey söylediysem affola :icelim:
Estafurullah.:cool:
MERHABA ARKADAŞLAR EKTEKİ DOSYADA OLDUĞU GİBİ AÇILAN FORMDA BUTONA BASINCA TEXTBOX'A ÇALIŞMA KİTABININ İSMİNİ YAZDIRIYORUM.AMA
Microsoft Excel - DENEME ŞEKLİNDE YAZIYOR , BAŞINDAKİ Microsoft Excel YAZISINI NASIL KALDIRABİLİRİM
 
Katılım
18 Ocak 2007
Mesajlar
136
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
peki sonundaki .xls yazını da kaldırabilirmiyiz ???
 

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
15 Mart 2005
Mesajlar
42,190
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Aşağıdaki kodları kullanabilirsiniz.

1. Çözüm;

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
    TextBox1.Text = Replace(Application.Caption, "Microsoft Excel - ", "")
End Sub
2. Çözüm;

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
    TextBox1.Text = Replace(ThisWorkbook.Name, ".xls", "")
End Sub
 
Katılım
18 Ocak 2007
Mesajlar
136
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Teşekkür ederim sn. COST_CONTROL
 
Üst