• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

modül

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm arkadaşlar benim excel formumda save buttonu vardı ve bu formun modülünde ise file menüsünden kaydetme işlemini engelleyecek kodlar vardı.Ben artık bu save işlemini kaldırmak istiyorum.Bunun içinde modülde yazılı olan kodları ve form üzerindeki save buttonunu kaldırdım.Ancak bana: The macro "BK-ILS-QD.xls'!MyMSG'cannot be found"diye uyarı veriyo.Tabi bu uyarıyı file menüsünden save ve save as dediğimde yapıyo.ne yapmam lazım.Çoookkk acil yardımınıza ihtiyacım var....

excel formumda save buttonu vardı ve bu formun modülünde ise file menüsünden kaydetme işlemini engelleyecek kodlar vardı

Bu haliyle formunu (örneğini) görebilirmiyim.

Not; Vaktim kısıtlı, mümkünse hemen.

gönderiyorm ama dosya gitmiyo gidecekken sayfa görüntülenmiyo diyip kapanıyo en kısa zamanda gönderecem.

Dosyan büyüktür. Buralarda bir yerlerde makro,modül silme diye konular işlenmiş. Şu anda nerde olduklarını bilemiyorum, onları bulupta onların anlattığı şekilde Save makrosunu silersen problemini aşacağını sanıyorum.

Yardım edemediğim için üzgünüm, çıkmam gerekli. Birilerinin yardım edeceğini umuyorum.

tamam ben hallettim Başka bi macroyla uyuşmadığı için olmuş.Herşey için teşekkürler.İyi çalışmalar :lol:

Geri