TURKOLOG
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 2016 64 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 29-10-2026
Herkese Merhaba,
Bir excel dosyam var . Bu excel sayfamın KONTROL sayfasının B sütununda rütbeler sıralı bir şekilde yazıyor . Bu rütbeler arttıkça veya oluştukça KONTROL sayfası B sütnuna ekleniyor.
VERİ sayfasında personel bilgileri var VERİ sayfası E sütununda ise (Kontrol sayfası B sütunundan veri çekiyor) güncel personele ait rütbeler mevcut.
VBA ile Veri sayfasındaki E2: E son dolu satıra kadar sütunundaki rütbelere göre msgBox şeklinde icmal almak istiyorum .
MSGBOX
BİLGİLENDİRME
Misal :
1.Sınıf Emniyet Müdürü :0
2.Sınıf Emniyet Müdürü :1
3.Sınıf Emniyet Müdürü :1
4.Sınıf Emniyet Müdürü :1
Emniyet Amiri :4
Başkomiser :8
Komiser :6
Komiser Yardımcısı :12
Kıdemli Başpolis Memuru :4
Başpolis Memuru :8
Polis Memuru :102
Çarşı ve Mahalle Bekçisi :36
Sivil Memur :302
Teknisyen :78
Teknisyen Yardımcısı :36
Diğer :0
şeklinde msgbox şeklinde uyarı verse . Bu msgboxtaki yazıları kopyalayabilmem mümkün mü. Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Bir excel dosyam var . Bu excel sayfamın KONTROL sayfasının B sütununda rütbeler sıralı bir şekilde yazıyor . Bu rütbeler arttıkça veya oluştukça KONTROL sayfası B sütnuna ekleniyor.
VERİ sayfasında personel bilgileri var VERİ sayfası E sütununda ise (Kontrol sayfası B sütunundan veri çekiyor) güncel personele ait rütbeler mevcut.
VBA ile Veri sayfasındaki E2: E son dolu satıra kadar sütunundaki rütbelere göre msgBox şeklinde icmal almak istiyorum .
MSGBOX
BİLGİLENDİRME
Misal :
1.Sınıf Emniyet Müdürü :0
2.Sınıf Emniyet Müdürü :1
3.Sınıf Emniyet Müdürü :1
4.Sınıf Emniyet Müdürü :1
Emniyet Amiri :4
Başkomiser :8
Komiser :6
Komiser Yardımcısı :12
Kıdemli Başpolis Memuru :4
Başpolis Memuru :8
Polis Memuru :102
Çarşı ve Mahalle Bekçisi :36
Sivil Memur :302
Teknisyen :78
Teknisyen Yardımcısı :36
Diğer :0
şeklinde msgbox şeklinde uyarı verse . Bu msgboxtaki yazıları kopyalayabilmem mümkün mü. Yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
Ekli dosyalar
-
42.5 KB Görüntüleme: 7