mülakata geri sayım!!!:)biçim konusunda yardım lütfen..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 Türkçe
Merhabalar
Yaptığım iş mülakatında excel bilgimi görmek amacıyla firma yetkilileri örnek bir kağıt göstererek benzer bi belge oluşturmamı istediler. İşletme mezunuyum ve okulda daha çok hesap kısımlarıyla ilgili uygulamalar yaptığımızdan ve üzerinden biraz zaman geçtiğinden basit bir belge olsa da zorlandım. Zaten genelde ikinci mülakatta böyle bir uygulama yaptıklarını söyleyip birkaç gün çalışmamı istediler. Vaktim az olduğundan hangi uygulamalar üzerinde çalışmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Firmada ilgili belgelerin ithal izinleri,dahilde işleme belgesi,garanti belgesi vs. olabileceğini, çok ayrıntılı belgeler olmadığını düşünüyorum. Biçim konusunda neleri pratik etmeliyim öneride bulunabilir misiniz?
Bir de merak ettiğim, bana gösterilen belgede sayfa başında ortalanmış bir başlık ve sola yaslanmış bilgi içeren birkaç satır vardı ve word zemini gibi düzdü. Belge wordde oluşturulup excel tablosu oraya mı kopyalanmıştır,yoksa excelde böyle bir fonksiyon var mıdır?
teşekkürler..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2007
word te yapabildiğinin daha fazlasını excelde yapılabilir. senin yerinde olsaydım mause ile değil klavye kısayollarını kullanarak yapardım işlemleri.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=36

buradaki bilgi bankasında istediğin aradığın bilmen gereken herşey var incelerseniz faydalı olabileceğini düşünüyorum

Kolay gelsin başarılar..