müşteri kayıt yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa MUTLU

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 32 Bit
Kayıt Yaparken B sütununa isim soy isim girdiğini varsayıyorum.

Private Sub UserForm_Initialize()
ComboBox1.RowSource = "Sayfa1!A2:Z" & [Sayfa1!A65536].End(3).Row
End Sub

Private Sub ComboBox1_Click()
TextBox1.Text = ComboBox1.Column(1)
TextBox2.Text = ComboBox1.Column(2)
End Sub

TekxBox lara veriler gelecektir.
Sen textbox ları isdediğin kadar çoğaltabilirsin..

Excel Vers. ve Dili
tr
Yolladığım dosyadaki gibi olsun yerleri sorun değil çok acil lazım tşk ederim.

Excel Vers. ve Dili
tr
Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilecek kimse yokmu çok acil lazım yardımlarınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
tr
Günaydın Arkadaşlar Yukarıda Ekte sunulan dosyada bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen acil lazım.

Excel Vers. ve Dili
tr
Arkadaşlar herkese merhaba Yolladığım dosyada bana yardımcı olurmusunuz lütfen.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Sayın mumışığı34

Dosyanızı incelemeye çalıştım ...

Sorunlar :
1-Userform üzerindeki kutu isimleri , bulunan tek sayfadaki başlıklarla aynı değil, dolayısı ile database diye bir sayfa ekleyerek üserform üzerindeki isimleri sütun başlığı olarak atadım . Userformda bir veri oluşturulup kaydet dediğinizde bu sayfaya altalta atması için bunu yaptım

2-Banka ve ödeme tipleri için veriler adlı bir sayfa ekleyip bir sütuna banka adları ( değiştirirsiniz ) başka bir sütuna da ödeme tipleri ( değiştirirsiniz) listeledim ki , userform üzerindeki comboboxlar buradan listeleri alıp görüntüye soksun , siz de seçim yapın.

3-Dosyanızda değişiklik yapmaya ve userformu çalıştırıp birşeyler yazmaya çalıştığımda " write protection error 70 " çıkıyor. Yani dosya özelleştirilmiş ve yazıma karşı kilitlenmiş. Sizin ,dosyaya yazma yasağını kaldırıp kullanılır hale getirmeniz gerek.

İhtimalen dosyanızı indirip uğraşan arkadaşlar, denemeye kalktıklarında karşılarına bu engelleme çıkıyor ve bir kenara bırakıyorlar, ben de bu yüzden pek birşey geliştiremedim

Yukarıdaki anlattıklarıma ait dosya ekte , siz o engellemeyi kaldırdıktan sonra devam edilebilir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
tr
Tşk ederim ama hazırladığınız dosya açılmıyor benim yolladığım dosya haricinde aynı işlem tablosu olarak bir dosya hazırlayabilirmisiniz yani benim hazırladığım dosya olmasa da olur .

Excel Vers. ve Dili
tr
Arkadaşlar konuyu nereden kapatıyoruz bulamadım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...