Müşteri kayıt

Excel Vers. ve Dili
tr
Arkadaşlar bir resim ve dosya yollamıştım ona cevap gelmedi dosya sorunlu içiş bende sadece resim yolluyorum son düzenlenmiş hali excell formatında bu dosyayı hazırlayabilirseniz sevinirim çok acil lazım şimdiden kolay gelsin dosya ekte dir.

1: Müşteri arama bölümünden hem telefon numarası yada isim soyisim yazılınca o müştei bilgileri gelmesi gerekir bunun sebebide aynı isim ve soyisimde çok insan var o nedenle doruluk için ad soyad haricinde tel girilincede müşteri bilgiler gelmesi lazım.

2: Banka bilgisinde örnek olarak bir banka adı yazarsanız diğer bankaları ben ekleyebilirim.

3: Ödeme Tipinede Nakit Ödeme Elden ödeme yazarsanız Diğerlerini ben yazarım.

4: yollanan kargo adınada bir tane kargo ismi yazarsanız diğerlerini ben hallederim

5 : en latta menülerde EXCELL yazısına tıklayınca normal excell e geçiş yapsın yani kayıt yapılan excell sayfası açılsın.

Hepsi bukadar yardımcı olursanız sevinirik kolay gelsin.

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Üstadlardan N.Ziya Hiçdurmaz tarafından hazırlanmış ve hataları da giderilip geliştirilmiş bir örnek olarak ekteki dosyanın işinize yarayacağını umuyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
tr
Tşkler ama yolladığınız dosyayla benim istemiş olduğum dosya farklı ve sizin yolladığınız dosya sorunlu macrolar da sorun var.

E

ExcelF1

Misafir
Sayın mumisigi34,

Siz yeni bir program yazılmasını istemişsiniz. Bu tip bir yardımı kimsenin yapacağını pek sanmıyorum.

Ve özellikle 1.mesajınızda 2,3 ve 4. maddeler ile ne anlatmak istediğinizde anlaşılmıyor. Neden örneği biz girelim ? Ve Siz hangi diğerlerini yazacaksınız gibi...

Ek'li linkin 1 nolu mesajındaki dosyadan örnek makrolar alabilirsiniz.
http://www.excel.web.tr/f135/rnek-uygulama-t77964.html