müşteri listesi oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar bir müşteri dosyam var bunun içinde şunları yapmak istiyorum başlangıç olarak

1 - müşteri listesi
2 - müşteri ekle

kısmları mevcut

her müşteri için ayrı bir sayfam var bu sayfalar müşteri listesi kısmında açılır menü şeklinde listelenecek.. müşteri ekle bölümünede müşterinin adı soyadı yazıp ekleye tıklayınca altta sayfayı eklemesi vede açılır menüyede eklemiş olması gerekiyor. bu mümkünmüdür?_

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003 TR
müsteri eklemek

b sutununa bir isim yazınız ve uzerıne çift tıklayınız ... dosya ekte

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
teşekkürler toker işimi gördü.. ancak! şimdi mesela kişiyi ekledim.. girdim hesabına aldığı malzemeleri işledim kendi sayfasında 10 lira borcu olduğu görünüyor. anasaydaki listede kalan borç sütununda da görünemezmi ?

Excel Vers. ve Dili
b sutununa ısımlerı yazarken arasındaa bosluk bırakmazsanız onuda hatasız olarak gore bılırsınız

Excel Vers. ve Dili
2003
benmi yanlış yaptım bi bakabilirmisiniz..

1 de şablon sayfasına bakarsanız kota diye birşey koydum. benb müşteriye kta koymak istiyorum. yani kota bölümüne mesela 500 tl yazdım kişinin borcu 500 tl olunca sayfa bana uyarı verebilirmi ? mümkünmüdür?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
neye bakmamı istiyorsunuz dosya eklermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
sablon sayfasındaki 1. sırayı siliniz ... ben duzenlemeyi yaptım 500tl yi gecince regi mavi oluyor..

Ekli dosyalar

• 240.1 KB Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
ama ben 500 ü misal vermiştim. şablona kota die bir sutun eklemiştim üstte oraya hangi rakamı yazarsam borç o rakamı aşınca uyarı versin istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003
yok arkadaşlar malsef kaldım burda.. kod bankasındaki ilgili bi dünya kodu denedim ama tutturamadım. her müşteriye belirlediğmiz değer kadar sınır nasıl koyduracaz..