Muhasebeciler için ba bs formu

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
merhaba arkadaşlar askerlik nedeniyle foruma uzun zamandır yazı yazamıyordum en son 2008 yılında ba bs için siz değerli arkadaşların yardımı ile mutabakat formunu hazırladım.
şimdi ise hazırlamış olduğum forma başka bilgiler eklemek istiyorum ama daha önce oluşturulan formullerden de yola çıkarak kendim bişeyler yapmaya kalktım ama beceremedim bende buradaki arkadaşlara danışmak istiyorum. umarım yardımcı olursunuz.
sorularımı ekteki excel dosyası üzerinde belirttim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
teşekkürler yanıtınız için adres ve telefon no larının olduğu data nereye yazacağımı bilmediğimden koymadım. yani yeni bir çalışma sayfası şeklinde mi açmam gerekli adres ve telefon no.larını yoksa herhangi eski çalışma sayfaları içinde biyere yazsam yine yapabilirmiyim? adres ve tlf nolarını yeni bir çalışma sayfası olarak örneğe ekledim tekrar upload ediyorum tekrar bir bakarsanız teşekkür ederim herkese iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Datayı istediğiniz sayfaya yazabilirsiniz. EKSTRE sayfasının I, J, K sütunlarınada ekleyebilirsiniz. Dosyanıza göre,

B10;

Kod:
=DÜŞEYARA(B9;'ADRES VE TLF BİLGİLERİ'!A:E;2;0)
B11;

Kod:
=DÜŞEYARA(B9;'ADRES VE TLF BİLGİLERİ'!A:E;4;0)&" -- "&DÜŞEYARA(B9;'ADRES VE TLF BİLGİLERİ'!A:E;5;0)
.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim uyguladım ve gerçekten işe yaradı saolun ömer bey

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
sayın arkadaşlar bu proğramda e f g diye şirketleri yazdığım halde mutabakat sayfasından seciyorum şirket ismi geliyor ama bilgiler gelmiyor

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Hata aldığınız dosyayı ekleyip açıklarsanız daha kısa ve net yanıtlar alırsınız..

.