Nakit Akış Tablosu Örneği

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Nakit Akış Tablosu Örneği (Yardım Lütfen)

Arkadaşlar,

forumda yaptığım araştırmalarda bir kaç tablo örneği buldum ama bizim şirket için biraz amatörlerdi (tabirimi mazur görün lütfen).

sizlerden ricam yıllık 1 milyar TL ciro yapan bir şirket için nakit+vadeli çek+açık hesap+kredi kartı girdili- nakit-çek-açıkhesap- çıkışlı aylık takipli bir nakit akış tablosu..
1milyar cirolu şirketin nakit akış tablosu olmaz mı demeyin.. satıştan finansa geçmiş bu kardeşinize yardımcı olun :)

saygı ve sevgilerimle..

Şimdiden teşekküler.

NOT: Bir de ricam .rar olarak yüklemeyin .zip olabilir ama...

Ekte excel.web ten bulduğum bir örnek var ama formüllerinde problem var gibi. özellikle 3.ü sheet te yazılanları 2. sheet okumuyor sanırım. bu nedenle de ana sayfaya (1. sheet) verileri arkadaş manuel olarak girmek zorunda kalmış...

formülleri hususunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa benim işim çözülür..

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Syn. eiozbay;

Bu sorunun cirosu yüksek. O yüzden burda çözüm bulabileceğinizi zannetmiyorum. Zaten mevcut çözümlerde tabirinizle "amatörce"
Önerim: Cironuzun bir kısmını feda ederek bir program yazdırmanız.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Syn. eiozbay;

Bu sorunun cirosu yüksek. O yüzden burda çözüm bulabileceğinizi zannetmiyorum. Zaten mevcut çözümlerde tabirinizle "amatörce"
Önerim: Cironuzun bir kısmını feda ederek bir program yazdırmanız.
İyi çalışmalar.
Sn muygun,

Öneri değil, Excel yardımı rica ediyorum.

Yalnız bu tarzla yardımdan çok öneri alırsınız. Hem forumdaki örnekleri amatörce buluyorsunuz. Hem amatör sonuçları gördüğünüz forumda excel yardımı bekliyorsunuz. Demekki siz bu forumdan amatörsünüz.

Üstelik excel iş yoğunluğuna ve ciroya bakmaz. Burada verilen yardımda...

Sn. Eiozbay
Yardım isteklerinizi yukarıdan değil bari aynı seviyedeymiş gibi yapın...

Bu ileti öneri değil aslında ciddi bir, forum kullanımına ilişkin yardımdır...