Nakliye cari hesap tablosu hazırlama

Excel Vers. ve Dili
türkçe
örnek:iş yükleme tarihi,yükleme yapılan il ilçe ve varılacak il ve ilçe yükleme yapılan fabrıka,alınan mazot,avans,yapılan masraf,yola çıkış km,varış km,yapılan km,arıza,kesılen fatura ve aysonunda hesap kesmek için bunların aysonu toplamalrı toplam yapılan km toplam kesılen fatura,toplam yapılan masraf,ve kalan kar...şeklinde bir tablu hazırlayabılırsenız ve paylasırsanız sevınızır

teşekkürler...

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
örnek:iş yükleme tarihi,yükleme yapılan il ilçe ve varılacak il ve ilçe yükleme yapılan fabrıka,alınan mazot,avans,yapılan masraf,yola çıkış km,varış km,yapılan km,arıza,kesılen fatura ve aysonunda hesap kesmek için bunların aysonu toplamalrı toplam yapılan km toplam kesılen fatura,toplam yapılan masraf,ve kalan kar...şeklinde bir tablu hazırlayabılırsenız ve paylasırsanız sevınızır

teşekkürler...
Sayın abey_vaykacen_0841;
Öncelikle foruma hoşgeldiniz ...

Bu örnek değil, konu başlıkları sadece ve nasıl bir tablo görmek istediğinizi de bilemeyiz. Dolayısı ile olmadı ben böyle demedim istemedim denme riski çok fazla olur. Örneği siz excel üzerinde oluşturun , sayfa başlıklarını yapın , neyin nerede nasıl hesaplanması gerektiğini hücre adresleriyle izah edin buna göre kodlar adreslenir.

Burada istek üzerine program yazılmıyor, sahibi tarafından yazılan bir programda sorunlar çıkıyorsa çözülüyor. Sebebi de her programa ait iş sadece onu yazan tarafından en iyi bilinir. Bu sözlerimdeki maksat ,genel bir yanlış kanı'yı düzeltmek için , direk size değil . Bu başlıkta yazanlar bana da lazım demiş ama kimse oturup inşaatının kabasını çıkarmayı göze alamamış, sessizlik cevabı almış.

Nakliye işi benim de çok iyi bildiğim bir konu ve zaten siz kağıt üzerinde kayıt yapıyorsunuz. O kağıtlardaki biçim ve detayı excel'de tablolaştırdığınızda inşaatınızın kabası oluşmuş olur. Sıvaları hatları düğmeleri dekorasyonu da burda hepimiz destekleriz.

Excelde tablo hazırlayamam demezsiniz sanırım .

Son düzenleme: