navigator tiger fonksiyonu hakında

navi gator prg ramının exeldeki fonksüyonları hakkında bilgisi olan bana yardım edebilecek birileri varmı ?????

logo tiger da navigator kullanımı

merhabalar bu konu hakkında benim de bilgiye ihtiyacım var. ornegin nereden temin edilir.. ozel olarak satılan bir paket midir? kullanma amacım logodan mesela bakiye bilgilerini otomatik çekmek. bunu nasıl yapabilirim bunun cevabına da ihtiyacım var

oburs

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02.03.2026
Navigator ile Raporlama

iyi çalışmalar..
nasıl rapor istiyorsanız...
örnek tabloları yapın , ben ilgili alanlarda formül/formülleri eklerim..
siz sadece kendiniz nasıl bir rapor tasarımı istiyorsanız ona göre bir düzen yapın..gerisini bana bırakın...

Excel Vers. ve Dili
2003
navigator tiger fonksüyonu

arkadaşlar ben logo tiger'dan ayrıntılı mizan çekmek istiyorum.bunun için navigator fonksiyonlarından hangisini kullanmam gerek ve yanısıra nasıl kullanacağım bilgilendirirseniz sevinirim....

oburs

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02.03.2026
Geç Kaldık..

Öncelikle mesajınızı görmedim.ekli tabloda ki satırları aşağı kadar kopyalarsanız , çalışır..
ama pek tavsiye etmem onun yerine A ve B sutunlarını kopyalayıp yapıştırırsanız daha hızlı çalışır..

tüm sorunlarınız için mesaj atabilirsinzi..

Excel Vers. ve Dili
97-2003 türkçe
Navigator ile Raporlama

iyi çalışmalar..
nasıl rapor istiyorsanız...
örnek tabloları yapın , ben ilgili alanlarda formül/formülleri eklerim..
siz sadece kendiniz nasıl bir rapor tasarımı istiyorsanız ona göre bir düzen yapın..gerisini bana bırakın...
merhaba navigaotör üzerinden stokların son alım fıyatları ; ne kadar stok oldugu ve bu stokların son satıs fıyatlarını gosteren bır tablo yapmak istıyorum konuyla ılgılı yardımlarınızı rıca ederım.

Excel Vers. ve Dili
97-2003 türkçe
Geç Kaldık..

Öncelikle mesajınızı görmedim.ekli tabloda ki satırları aşağı kadar kopyalarsanız , çalışır..
ama pek tavsiye etmem onun yerine A ve B sutunlarını kopyalayıp yapıştırırsanız daha hızlı çalışır..

tüm sorunlarınız için mesaj atabilirsinzi..
merhaba,
navigator konusunda yardımcı olmanız ıcın maıl adresınızı yazarmısınız
lütfen