Neden Office 2000 den vazgeçemedim

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Değerli arkadaşlar problemimi şu:

Kullandığım muhasebe programım ile Office özellikle Excelin uyumu çok iyi.

Office 2000 de oluşturduğum bir excel dosyasını CSV olarak kaydettiğimde bu muhasebe programıma rahatça alabiliyorum. Fakat excel dosyasındaki sütun sütun olan verileri CSV olarak kaydederken, ayrı ayrı sütunlara değil de, tek bir A sütununa ve aralarında virgüller olması gerekiyor. Yani virgülle ayrılmış CSV dosyası olmalı... Office 2000 ile bunu rahatça yapıyorum.

Office XP ile bu olmuyor yani CSV olarak kaydederken de ayrı ayrı sütunlara kaydediyor. Dolayısı ile işime yaramıyor. (Diğer Office sürümlerini denemedim. Ama herhalde bu şekildedir.)

Office XP ile bahsettiğim dosyayı oluşturabilirmiyiz

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Offfice'in diğer sürümlerinde CSV formatında aralarında virgülle kaydetme imkanı yok değil mi arkadaşlar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Değerli Korhan Ayhan makro düğmesi oluşturmayı tam öğrenemedim. Rica etsem dosyayı oluşturabilirmisiniz. Her seferinde "düğme tıklat makrosu bulunamadı" hatasını veriyor.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Verilerinizi "VERİ" sayfasına girdikten sonra butona tıklayın. Size dosyayı kaydetmek istediğiniz yer sorulacaktır. Seçim yaptıktan sonra dosyaya vermek istediğiniz isim sorulacaktır. Dosya ismini verdikten sonra dosyanız belirttiğiniz bölüme CSV formatında kayıt edilecektir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
İlginiz için teşekkür ederim