• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Nesneler Tablo dışına sürüklenemez uyarısı

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
merhabalar sayın hocalarım
Nesneler Tablo dışına sürüklenemez uyarısı bu uyarı ne şekilde karşıma çıkıyo sebebi nedir nasıl kurtulabilirim
sütun genişliği daraltma işlemi yaparken devamlı bu uyarılardan almaya başladım çokfazla düşünmeden direk foruma sormak istedim
benim nasıl açılmış tablolarımda bu uyarılar geliyo.

Merhaba,

Veriler gizlenen alanın dışına doğru sürüklendiğinde gidececek alan bulamadığından böyle bir hata verebilir.

Daha net cevaplar alabilmeniz için dosya eklemenizde fayda var.

.

motorin dosyası ekliyorum hocam gri renkli sutunlarıda daraltma yapacam fakar bu uyarıdan aldım
neler yapılmalı

Ekli dosyalar

hocam sütunları seçip yüksekliği değiştirdiğimde o uyarı geliyo sizlerdede olması lazım

Dosyayı tekrar gönderiyorum içinden 1-2 sekme silmiştim boyut azalsın diye
DQ:DT sutunlarını seçip sütun genişliği yapınca görünen değer 14,43 iken ben 12 yapıp enter dediğimde Nesneler Tablo dışına sürüklenemez uyarısı alıyorum

Ekli dosyalar

Dosyayı tekrar gönderiyorum içinden 1-2 sekme silmiştim boyut azalsın diye
DQ:DT sutunlarını seçip sütun genişliği yapınca görünen değer 14,43 iken ben 12 yapıp enter dediğimde Nesneler Tablo dışına sürüklenemez uyarısı alıyorum

Dosyanızda nesne var mı yok mu? bilmiyorum.

Onun için en kestirme yol aşağıdaki kodları bir modülenin içine kopyalayarak deneyin.

Kod:
Sub Test()
Dim s As Shape 
On Error Resume Next
For Each s In ActiveSheet.Shapes 
s.Placement = xlMoveAndSize
Next 
End Sub

.

Selamlar,

Sanıyorum aşağıya doğru olan oklardan kaynaklanıyor.

sayfadaki okları sildim tek tek ve daraltma gibi işlemler hata vermedi
teşekkürler korhan hocam
ömer hocam ve yurttaş hocam ve sayın uzmanamele hocamada teşekkür ettim.

Selamlar,

Sanıyorum aşağıya doğru olan oklardan kaynaklanıyor.
teşekkürler aynı sorun bende de vardı, açıklama eklemiştim hücreye açıklamayı yan hücrenin üstüne koymuştum o yüzden o hücreyi gizleyemiyordu. süper oldu. kaç yıl geçmiş. halen dua alıyorsunuz . Allah razı olsun =)

teşekkürler aynı sorun bende de vardı, açıklama eklemiştim hücreye açıklamayı yan hücrenin üstüne koymuştum o yüzden o hücreyi gizleyemiyordu. süper oldu. kaç yıl geçmiş. halen dua alıyorsunuz . Allah razı olsun =)
benden de allah razı olsun.

Geri