Network(Ağda) Excel yardımı.En azından matık olarak.

Excel Vers. ve Dili
türkçe ingilizce rusça
Şirkette 10 Kişinin gönderdigi emailleri ben derleyip tek bir excell dosyası haline getiriyorum. excel dosyalarını bazen tüm şit bazen, şitin belli kısmını kopyalayıp ,Bazı kısımda Notlar vb.
Yaptıgım iş bayagı zamanımı alıyor.Sonucata onların tabloları hazır yanı fıx sadece sayı vb giriyorlar.
Ben nasıl yaparsam,Kendileri Kendilerine ait olan kısımları kullanıp,Benim hazırladıgım tabolda digerlerini tabololarını bozmadan,hucreleri kilitleyip vb ne yapalbilirim.
Unutmadan aynı anda iki kişi veya daha fazla kişi benim Networke veya sisteme ekledigim tabloyu alıp degisiklikleri kaydettikleri zaman ikisininkide kaydelecekmi.Veya birisi kullanırken digeri kendi tarafına ekleme yaparken eklenebilecekmi.
En azından mantık olarak ne yapmam gerekiyor.Her sabah gelen emailleri kim ne yollamis hangi dosyayi grafigi yollamis, hangi notu yazmıs vb ,atlamak istemiyorum.
Not : Herkes Excell den dosyasını gönderiyor.Her kes en az 3 Shit (Sayfadan olusuyor ).Sonra hepsini birlestirip 10-15 sayfalık excel dosyası halinde toplanması gerekiyor.Patronların ve şeflerin görmesi açısından.

Umarım ne demek istedegimi anlatmışımdır.
Tşkler.

Excel Vers. ve Dili
türkçe ingilizce rusça
Biraz daha açıyım.İnşaat Şirketinde 10 tane proje ve her projede shefler var.Bana her sabah bir önceki gün yaptıkları ilerlemeler,(daha önce hazırladıgım kısımlara giriyor.)Notlar kısmı var (bu kısma notları giriyorlar.).vb.Kısaca her birine daha önce bilgisayarlarina ekledigim ,Kendilerine ait olan kısımları doldurup bana gönderiyorlar.Ben sistemde bir Neyworkte bir dosyaya benim doldurmam gereken dosyayı koysam.Herkes sadece kendi kısmını doldurup çıksa(Başkalarının kısımlarını görmelerinde mahsur yok, sadece silme ve ekleme yapmasınlar yeter ).
Öncelikle nasıl her kullanıcıya kendi kısımlarını açabilirim.Hücreleri kilitliyebiliyormuyum.
Yardım Lütfen.Tskler

N.Ziya Hiçdurmaz

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 TR / 32 Bit
Her kullanıcı sayfasına kendilerinin bilecekleri bir şifre ile sayfa koruması koyup.Bir çözüme ulaşılabilinir.Öncelikle bir klasörü ağda paylaşıma açıp tam denetim vermeli içerisine koyduğunuz dosyanızıda araçlardan paylaşıma açabilirsiniz.