Nöbet çizelgesi formülü

Excel Vers. ve Dili
2003
Herkese Merhalar....
Birliğimin yazıcısım ve nöbetleri ben yazıyorum...Fakat işimi kolaylaştırmak adına sizlerin yardımına ihtiyacım var ve hemen konuya giriyorum..

Hergün Nöbet yazılıyor fakat cuma günü cuma -c.tesi-pzr nöbetleri yazılıyor.
Tutulacak olan gece nöbetleri ilk önce "ÇETELE" sayfasında yazıyor sonrasında tek tek ilgili çizelgeye (H.içi-c.tesi-pzr) manuel olarak aktarıyorum. Burada sıkıntı olan PEMBE dolgulu alan yani gece nöbetleri.

Olması İstenilen:
HAFTA İÇİ'ne göre B8 hücresi için ÇETELE'de KOĞUŞ için ayrılmış olan kısımda yani B ve G sütunları arasında bugun tarihli satırdaki 23,1 bul ve o sütunun 2. satırdaki bulunan ismi getirmek..

NOTLAR:
1- P1 hücresinde bugun formüllü tarih mevcut. C.tesi: bugün+1 | Pzr: bugün+2
2- #YOK die yazan hücreler bir üst hücreye yazan ismi "SİLAH NO 2"den o kişiye ait silah numarasını getirir. Koğuş nöbetleri silahsızdır.

Herkeze şimdiden cok teşekkur ederim inşaallah yardım eden biri çıkar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Hocam ilgin için tşk. ederim. fakat Hafta içi sayfasına çeteleden bugun yazılan nöbetleri göstericek, cmt. nöbeti +1 pzr + 2 gün ilerisini göstericek yazılmasa dahi haftasonu nöbetleri #yok olarak gözükür... ve birde formul cok uzun çözemiyorum.. sizin için kolay olacagını düşünü yorum aynı formulleri gece nöbetlerinede yaparsanız inanın buyuk dertten kurtarıcaksınız beni tşk.