Soru Nöbet Proğramı

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03-11-2025
OLuşturduğum bir nöbet proğramım var. Ancak biraz daha ileri taşıyabilirmiyim acaba? Vukuat bölümüm var oraya başlangıç bitiş tarihi(Başlangıç bitiş tarihi aynı tarihte olabilir) giridiğimde o tarihlere yada tarih aralığına nöbet yazmasın. Günde bir nöbetçi olacak şekilde otomatik dağıtma proğramı eklenebilirmi? Kişi sayım değişebilir. o yüzden C sütünunda C4 - C23 arasında isim yazarsa hizasına nöbet yazsın.Mümkünmü acaba arkadaşlar.Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
Değerli arkadaşlar benim proğramım karışık geldi ise EK'te paylaştığım proğramda geliştirme yapmama yardımcı olurmusunuz? Nöbetleri 16'nci satıra kadar yazıyor. Kişi sayım değişebildiği için A6'dan sonra veri varsa nöbet yazsın, isim yoksa yazacağı nöbeti diğerlerine ikinci nöbet olarak yazsın. Uğraştım yapamadım. Birde D ve E Sütununda harici günler var, bu harici günleri sutün ekleyip,6-7 tane harici günler sutünu yapsak, mümkünmü acaba?Uğraştım ama olmadı. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sebahattinnn

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
03-11-2025
Gruptan MUYGUN arkadaşımızın oluşturduğu güzel bir proğram buldum(2019) arkadaşlar. İstedediğime çok yakın. birkaç ekleme yaptım ancak "Nöbet Kişileri" sayfasında Nöbet yazmasını istemediğim günlere "İ" yazıyorum, boş olan başka tarihler varken nöbet yazmıyor. Nedeni anladığım kadarıyla sırasıyla 1 arttırarak yazması, 1 arttırdığı için yazılacak gün "İ" ise sırası gaçmiş oluyor ve nöbet yazmıyor. Bunu makro ile çözebilrmiyiz, bir önceki sorumda güzel bir kod var (KARIŞTIR) ama buna uyarlayamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşım varmı acaba? Bildiğiniz formül varsa oda olur. Teşekkürler.

Ekli dosyalar