nöbet programi

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ekte gönderdiğim okul nöbet programı 4 nöbet yeri için yapılmış. 5 nöbet yeri için yeniden formüle edebilir miyiz? kolay ise yapabilen arkadaş yapıp gönderirse çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Merhaba.

4. koridoru ekledim. bir inceleyin bakalım.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
koken hocam çok teşekkür ederim. tam istediğim bu idi. bir de nasıl yaptığını sorsam çok şey mi istemiş olurum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Reca ederim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.:cool:

Excel 'de formülleri incelerseniz görebilirsiniz problemin çözümünü.

İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 Ingilizce
Ben de arayuzu sadelestirdim, makrolari kaldirdim ve formulleri guncelleyerek basitlestirdim. Hangisi hosunuza giderse artik :)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
iyi günler bu nöbet programı çok güzel ama bizim okulda 2 tane nöbet yeri var bahçe ve koridor bu şekilde nasıl düzenleme yapabilirim

Excel Vers. ve Dili
2003
Xp
Türkçe
İngilizce
6 ya kadar bölgeye ve çok kişiye göre nöbet listesi.

Merhabalar;

Ekteki dosya

6 ayrı bölgeye ve sonsuz kişiye (aydaki nöbet tutulacak gün sayısı ve nöbet bölgesi sayısına göre değişir) göre nöbet listesi oluşturabilir.

B sütununa nöbet tutacak isimleri yazınız.

Bölge sayısını için;
[D2] hücresine nöbet tutulacak bölge sayısını yazınız.

Nöbet tutulacak tarihler için;
[D3] hücresine nöbet ayının ilk gününü yazınız. Ay sonuna kadar otomatik liste oluşur.

Cumartesi gününe nöbet eklemek için;
[L5] hücresine 'var', listeden çıkarmak için 'yok' yazınız.

Pazar gününe nöbet eklemek için;
[L6] hücresine 'var', listeden çıkarmak için 'yok' yazınız.

Önemli notlar:
C sütunundaki formülleri silmeyiniz.
A1:K41 bölgesinde satır-sütun eklemeyin, satır-sütun silmeyin.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
Xp
Türkçe
İngilizce
6 nöbet yerine göre yapılmış ilk dosyanın yeni versiyonu. 6 bölgeniz yoksa 'Veri' sayfasında 'bölgeler' kısmında sizinle ilgisi olmayan bölgeleri silin ve kendi doğru bölge isimlerinizi yazın. Bölge ismi boş kalırsa oraya nöbetlendirme yapmaz.

Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
Peki bölge sayısı nasıl arttırılacak? Örneğin 8 yazdığımda dağıtımı yap diyorum ama 2 sütun daha eklemiyor. Yine 6 bölgeye dağıtım yapıyor.

Excel Vers. ve Dili
2016 Türkçe
6 nöbet yerine göre yapılmış ilk dosyanın yeni versiyonu. 6 bölgeniz yoksa 'Veri' sayfasında 'bölgeler' kısmında sizinle ilgisi olmayan bölgeleri silin ve kendi doğru bölge isimlerinizi yazın. Bölge ismi boş kalırsa oraya nöbetlendirme yapmaz.

Kolay gelsin.
Bölge sayısı nasıl arttırılabilir?

Excel Vers. ve Dili
2003
Xp
Türkçe
İngilizce
Max 10 bölgeye göre hazırlanmış dosya ekte.
Açıklama dosya içindedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003/7
merhaba
ben 100 kısılık bır calısma ortamında hergun belırlenen sayıda kişinin nöbete kalaması için hazırlanmıs bir formüle ihtiyacım var. hergun mesaıye kalması gereken kişi sayısı değişmektedir. örnegin bugun 15 kişi listeden bana seç demek istiyorum ve mesai saatleri en az olan 15 kişiyi liste olarak bana getirmesini istiyorum. ve bunu her ay için uygulamak istiyorum. yardım lutfen

Excel Vers. ve Dili
ne yazacağımı bilmiyorum
FFFF7 HOCAM EMEĞİNE SAĞLIK !!!! Bu program biraz daha gelişirse harika olur. Ben bu programı pansiyon nöbeti için kullanacağım. Örneğin bir kişinin hafta içi ,cumartesi ve pazar günleri tutabileceği nöbet sayıları ayarlanabilse ve buna göre dağıtım yapsa çok harika olur. Malumunuz birbirleriyle nöbet tutmak istemeyen öğretmenler var onlar içinde düzenleme yapılabilir mi ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar kolay gelsin 1 aylık nöbet listemiz var cumartesi ve pazar da var günlerde her birinin daha önceden tutulan nöbet ve istatistiğinin istenildiğinde veriyoruz
günü eksik olana nöbet listesini otomatik attırabilirmi