nokta vuruşlu yazıcımda excel sorunum

Excel Vers. ve Dili
2003
lexmark nokta vuruşlu yazıcımda cıktı aldığımda sayfayı yazıyor sayfanın peşine 2 3 tane kadar boş sayfa atıyor buna nasıl engel olurum..

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhaba,

Kağıt ayarından kaynaklanmakta olduğunu sanıyorum ve yazıcınızın setup ayarlarını düzeltmeniz gerekir, setup'a nasıl gireceğiniz kullanma kılavuzunda vardır ve büyük bir ihtimalle kağıda yazdırarak ayar yapamanız gerek, ancak lexmark'ta bu ayar hangi kombinasyonla alınıyor bilemiyorum, internetten araştırmanız gerekebilir,

Yada baskı ön izlemeye bakın, tek sayfa yazmış olmanıza karşın birden fazla gösteriyor ise fazla sayfaları silmeniz gerekir...

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

varsayılan yazıcınıza göre sayfa ayarları yaptığınızda, dosyanızı başka bir yazıcı ile veya başka bir makine üzerinden çıktı aldığınızda sayfa yapınız bozulabilir.
yazdırmadan önce baskı ön izleme ile kontrol edin, gerekiyorsa sayfa ayarlarını çıktı alacağınız yazıcıya göre tekrar yapınız.

Excel Vers. ve Dili
2003
ilginiz için tesekkür ederim.. yazıcı değişikliği falan olmadı,sayfa yapısındada sorun yok.. benim eksik yazdım sanırım. ben excelde irsaliye yazdırıyorum.irsaliyeyi yazıyor yazdığı irsaliyenin peşinden 2 sayfa boş cıkıyor.bu olayı epeydir arastırıyorum kafama cok takıldı. cevremden bi yama ile bu işi haledeceğimi duydum.yamanın adı LXL PLUS EXCEL SHİFT YAMA imiş.bunuda arastırdım ama bulamadım netten..

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
@---}-----
Yazdırma alanı belirle :)

önce yazdıracağın alanın sağındaki sütünları sil. Sonra altındaki satırları sil.
Yazdırma alanı belirle.