not defterindeki bilgileri excel sayfasına aktarma

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
üstatlar ve hocalarım kullandığım bi programda rapor alımı yaptığımda raporları not deferi olarak kopyalayıp kaydediyor acaba bu not defteri içindeki verileri excel sayfasına aktara bilmem için ne yapmamlazım.
her yolu denedim aklınaa en gelecek en basit ve karmaşık yolları bile ama yinede excele aktarmak için elle yazmaktan başka çare bulamadım nasıl bi yol izliye bilirim acaba

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bunun için zaten exceli hazır bir özelliği mevcut. veri-dış veri al özelliğini kullanabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2003 2007 türkçe
teşekkürler hocam ben hiç kendisinden denemedim bundan önce kullandığım programda raporları not defterinde oluşturup excele aktar düğmesine bastığımızda excelle aktarma yapıyordu bundan dolayı bi kafa karışması oldu teşeküürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Merhaba Hocalarım ve Arkadaşlar;
Not defterinden veri alma konusuna farklı bir tartışma açayım müsadenizle. Not defterinde bulunan verilerden bazılarını dış veri al özelliği kullanmadan nasıl alabiliriz. Örneğin H1 hücresine not defterinin ikinci sutununun üçüncü satırındaki veriyi nasıl alabiliriz. Bunun bir çözümü varmıdır. İlginize şimdiden teşekkürler.