Numarasi Verilen Kisilerin Durumu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ing
Arkadaşlar gerçekten benim için önemli bir projede yardımcı olabilirseniz sevinirim. Uzun zamandır burada açılan başlıkları takip edip isteğime uygun bir çalışma yakalamaya çalıştım ama başarılı olamadım.

Konu ; Benim iki adet dosyam var. Biri veri dosyam, diğeri bilgileri getirmek istediğim dosya. Veri dosyamda bir çok sheet var (isimleri değişik). Bu sheetlerde kişilerin numaraları ve durumları hakkında bilgiler var. Bir kişi bir çok sheette olabileceği gibi, aynı sheette de bir kaç kez yer alabilecektir. Durumun neyi açıkladığını bulmak içinde ek kolonu bulunmaktadır. (bazı sheetlerde olmayacak) bu ek e göre ne için durum açıklaması geldiğini anlayabileceğiz. Bu konuda tablo dosyasında da bilgi verdim. Her iki dosyayı aşağıda gönderiyorum.

Hepinize güzel bir gün dilerim

Excel Vers. ve Dili
office 2007 (excel2007)English işte
office 2003 (excel2003)
Türkçe evde
merhaba;
ekli dosyaya bir bakınız sanırım böyle bir şey istiyorsunuz. inceleyip anlamaya çalışınız.
bu işlem "easy filter" özelliği kullanılarak yapılmıştır

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ing
ben dosyayı açamıyorum bir sorun var sanırım. tekrar yollayabilirmisiniz

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 ing
arkadaşlar bu soruyu sorduğum günden beri araştırma yapıyorum ama kesinlikle tam olarak başarılı olabilecek bir sonuç geliştiremiyorum.

üstadlar bu istediğim yapılması mümkün olmayacak bir şeymi? eğer öyleyse bende uğraşmaktan vazgeçeceğim. Bu konuda bilgi verebilecek bir arkadaşım olursa çok sevinirim.

birol bey,

dosyanızı açamadım ve sizden de yeni bir dosya alamadım. eğer mümkünse dosyanızı incelemek isterim.