- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2003 - Türkçe
Merhaba Arkadaşlar. Ben bir Fotoğrafcıyım ve Yaptığım Vesikalık Resimlerin ve Diğer Resimlerimin (Fon Değiştirilmiş Dijital Resimler) Herbirine Ayrı Ayrı Numara vermem Gerekiyor. Çalışmalarımızın Tamamı Photoshopda olduğu için Sanırım excel ve photoshop bağlantılı bir formül yoktur diye tahmin ediyorum. O yüzden en azından Bilgisayarımın Masaüstünde Şöyle bişey Arıyorum;
Her Yaptığım Resimden Sonra Tıklayarak bir numara arttırabileceğim ya da buna benzer en son kaldığım numarayı gösteren bi Program veya kodlanmış excel tablosuna ihtiyacım var. Şimdiden İlgilenen Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Not: Vesikalık Arşivim, D 0001, D 0002, D 0003, .... diye, diğerleride 0001 D, 0002 D, 0003 D, ..... DİYE İLERLİYOR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. KOLAY GELSİN.
Her Yaptığım Resimden Sonra Tıklayarak bir numara arttırabileceğim ya da buna benzer en son kaldığım numarayı gösteren bi Program veya kodlanmış excel tablosuna ihtiyacım var. Şimdiden İlgilenen Herkese Çok Teşekkür Ederim.
Not: Vesikalık Arşivim, D 0001, D 0002, D 0003, .... diye, diğerleride 0001 D, 0002 D, 0003 D, ..... DİYE İLERLİYOR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER. KOLAY GELSİN.