Ödeme planı hazırlama

iplikci_80

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-03-2026
Arkadaşlar merhabalar. EK 'te gönderdiğim çalışmadaki gibi ödeme planı yapmak istiyorum. Bu çalışmanın ÖDEME PLANI bölümüne yerleştirdiğim değerleri, G sütunundaki tarih değerlerine göre küçükten büyüğe sıralamasını yapmak ve H sütuna bir tarih değeri girildiğinde o satır silip ARŞİV bölümüne atılmasını sağlamak G sütunundaki tarih değerlerine göre küçükten büyüğe sıralamasını sağlamak istiyorum. Örnekte ki kodu buna göre düzeltmek istiyorum. Bu konuda yardımlarınız bekliyorum. İlginize şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Dosyanızın içerisinde kodlar çalışır vaziyette ve sizin söylediklerinizi yapıyor.

iplikci_80

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
07-03-2026
Hüseyin Bey ilginize çok teşekkür ederim. Fakat gönderdiğim dosyanın içerisindeki kod Bu çalışmanın ÖDEME PLANI bölümüne yerleştirdiğim değerleri, G sütunundaki tarih değerlerine göre küçükten büyüğe sıralamasını yapmak ve H sütuna bir tarih değeri girildiğinde o satır silip ARŞİV bölümüne atılmasını sağlıyor, ancak ARŞİV kısmını G sütunundaki tarih değerlerine göre küçükten büyüğe sıralamasını yapmıyor bende bunu sağlamak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İlginize tekrar teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Hüseyin Bey ilginize çok teşekkür ederim. Fakat gönderdiğim dosyanın içerisindeki kod Bu çalışmanın ÖDEME PLANI bölümüne yerleştirdiğim değerleri, G sütunundaki tarih değerlerine göre küçükten büyüğe sıralamasını yapmak ve H sütuna bir tarih değeri girildiğinde o satır silip ARŞİV bölümüne atılmasını sağlıyor, ancak ARŞİV kısmını G sütunundaki tarih değerlerine göre küçükten büyüğe sıralamasını yapmıyor bende bunu sağlamak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İlginize tekrar teşekkür ederim.
Ekteki dosyayı inceler misiniz.

Ekli dosyalar

iplikci_80

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
07-03-2026
Hüseyin Bey tam istediğim gibi olmuş ayırdığınız zaman ve harcadığınız emek için çok teşekkür ederim.